Omdömen från Agriturismo Zio Cristoforo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Zio Cristoforo

Läs personliga omdömen av Agriturismo Zio Cristoforo som ligger i Kampanien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Zio Cristoforo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Bengt och Wibeke från V. Frölunda i Sverige bodde på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 24. till den 28. juni 2010. Sedan fortsatte turen till Amalfikusten där de bodde på Palazzo Vingius och senare Rom där de bodde på Hotel Mozart.

Hej Marcus! Vi hade en väldigt trevlig resa och allt fungerade perfekt.

Amalfi är väldigt vackert och motsvarade våra högt ställda förväntningar. Cilento området är ju lite lugnare och mindre påverkat av turismen, så det var en bra kombination att få lite av varje. Att bo på agritourismo i Casalvelino och göra dagsutflykter med bilen till närbelägna byar och till stranden var väldigt avkopplande och intressant. På Amalfikusten använde vi inte vår bil så mycket utan gjorde båtutflykter från Minori till Capri och Amalfi i stället.
Dessutom blev det en del promenader, bl.a tog vi trappan från Minori upp till Ravello och tillbaks, en dag efter frukost. Räknade inte trappstegen men vår värdinna på hotellet sa att det var 1200….

Tack för dina tips och hjälp med bokning av hotell. Samtliga hotell och agritourismo var bra och vi fick jättefina rum. Skönt att ha allting förbokat så man slipper ägna en massa tid
därnere att hitta boende.

Vi återkommer när det blir dags för nästa Italienresa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Johnny och fru från Helsingborg i Sverige bodde på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 18. till den 25. september 2009. Innan dess hade de bott på Due Relais i Vietri sul Mare.

Hej Marcus Stoltz. Vill tacka dig för mycket bra arrangemang, där allt fungerat perfekt. Har förstått att du gärna vill ha lite feed back varför vi skickar lite kommentarer.

Cilento var en helt fantastisk och mycket positiv upplevelse, lika storslagen och vacker som Amalfi-kusten fast på ett helt annat sätt. Här rådde ett annat lugn och turistströmmen var inte lika påträngande. Här gick det dessutom lätt att ta sig fram med egen bil. Charmen i de små, gamla byarna både längs kusten och uppe i bergen var betagande och mera genuin.Kusten,stränderna och baden helt fantastiska.Närheten till flera historiska och intressanta platser var också positiv.
Boendet på Zio Cristoforo i Casal Velino var bra även om det i flera avseenden var enkelt. Läget var vackert och vi fick ett rum med en välutrustad balkong och fantastisk utsikt med havet i fjärran. Det var en väldigt fin miljö, allt var rent och vänligt och alla gjorde sitt bästa för att vi skulle trivas, vilket vi naturligtvis gjorde. Maten var god och vällagad, men middagarna blev lite enahanda under en hel vecka. Frukosten var mycket bra.

Miljön,naturen och upplevelserna i Cilento var så fantastiska att vi helt säkert kommer att återvända.

Ditt och in-italia’s engagemang och intresse att skapa en optimal semester i Italien för oss har varit mycket positivt. Nu vet vi vart vi ska vända oss nästa gång vi ska åka till Italien.
På återseende!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Ann sällskap från Västra Frölunda i Sverige bodde på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 22. till den 29. juni 2009.

Casalvelino var direkt ingen höjdare,men omgivningen var hänförande. Vi fastnade mer för staden längs norröver och åkte dit dagligen Acciaroli, där både stranden och mat var fantastiskt. Pisciotta var en pittoresk liten by med god mat. Boendet levde upp till våra förväntningar men frukosten var lite för enformig för nordbor om man inte är så förtjust i kakor. Vi tog möjligheten att besöka Pompej och då ställde vi bilen vid stationen och tog tåget, det var smidigt och enkelt. En viktigt aspekt vi inte tog med var hur kuperat området är vilket gör att det tar tid att ta sig fram med bil. Mottagandet från personalens sida var varm. Rummet välstädat och överhuvudtaget ett trevligt ställe.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
Tom med familj från Alfta i Sverige bodde på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 18. till den 20. juni 2009. Innan dessa hade de bott på Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma.

Vi var nöjda med Casalvelino också. Boendet var helt okey. Det kändes kanske lite mer som ett vanligt hotell och lite mindre som Agriturismo. Underbart vacker utsikt från restaurangen. Frukosten var bra och middagarna var också helt alrigt. Vi hade kanske lite för höga förväntningar på maten efter att ha läst på er sida där tidigare gäster tyckte maten var fantastisk.
Omgivningarna i Casalvelino är ett kapitel för sig. Det finns hur mycket som helst att uppleva och se, det är en fördel om man är en duktig och orädd bilförare för vägarna är lika krävande som utsikten är vacker.

Alla människor vi mött har varit trevliga och tillmötesgående. De har gärna svarat på frågor och de har varit en viktig del av en underbar resa till Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Peter med familjen från Västerås i Sverige bodde på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 11. till den 13. juni 2009.

Vi tillbringade två underbara dagar på Zio Cristoforo. Utsikten ner mot staden och havet från terass och poolområde var betagande och rummet utmärkt. Middagarna på terassen kommer vi att prata länge om, deras egen antipasto var fantastisk och bara tanken på den hemlagade raviolin fylld med ricotta och salvia får det att vattnas i munnen! Barnen tyckte det var "fett bra" med getter och ankor. Vi har en hundrädd pojke och hade inte tänkt på att det förstås fanns hundar på en bondgård...Men vi fick hjälp att hålla den ganska letargiska hunden på behövrigt avstånd så det gick utmärkt. Poolområdet måste vara bland de vackraste jag sett! På det hela taget två underbara och mycket avslappnande dagar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Berit med familj från Sundbyberg i Sverige bodde på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 19. till den 24. juli 2008.

Zio Cristoforo motsvarade absolut våra förväntningar - jättemysig atmosfär, trevlig personal, bra boende, fin pool, bra mat och gångavstånd till badorten Casal Velino. Vi åker gärna tillbaka.

Det enda smolket i bägaren var vad vi upptäckte sista dagen - den lilla kaninburen. Utanför hagen med getter i ett stort område med gott om plats står en träbur på ben, med smala träribbor i botten så allt oönskat ramlar igenom per automatik. I buren trängs 14 kaniner, de kan knappt vända på sig, än mindre gå, då buren med dessa 14 är helt fullpackad. De flesta har infekterade nosar och de måste där de halvligger balansera på golvets ribbor. Vidrigt. Jag hopppas att man bara inte har tänkt, att det bottnar i okunskap om att kaniner faktiskt också är levande väsen såsom gårdens alla andra (till synes välskötta) djur. Vi förstår givetvis att djuren i första hand är till för att ätas, men ett tips till gården är ändå att göra det lite mysigare för besökarna, de skulle vinna på detta.

Ett annat (mindre viktigt) tips är att tillhandahålla lite italienska aperitifer och avecer såsom t ex Averna och Vecchia Romagna - alltid trevligt när man är på restaurang!

I övrigt som sagt - KANON - att rekommenderas!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Mattias och Jonna från Frillesås i Sverige bodde på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 1. till den 3. maj 2008.

Vi hade en underbart trevlig semester. Vi uppskattade Casalvalino med omnejd. På marknaden köpte vi oliver som vi kommer att sakna länge! Agriturismo Zio Cristoforo kan vi verkligen rekommendera andra resanden. Vi reste med bil och undersökte bergen och vandringsleder i området. Vi åkte söderut till Palinuro längs med kusten och upplevde Italien lite mer på landsbygden. Senare åkte vi vidare till Amalfi som även det var fantastiskt men med ett mer hektiskt turistliv. När vi väl gick upp i bergen blev det lugnare.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Agriturismo La Vecchia Quercia

San Cipriano Picentino, Kampanien

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Kampanien

Hotel Reginna Palace

Maiori, Kampanien

Populärt i Kampanien

Villa Mirella

Palinuro

Agriturismo La Vecchia Quercia

San Cipriano Picentino

search map