Omdömen från Agriturismo Zio Cristoforo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Zio Cristoforo

Läs personliga omdömen av Agriturismo Zio Cristoforo som ligger i Campania. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Zio Cristoforo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

God mat och bra pool!

Den största behållningen på Zio Christoforo är maten och poolen. Efter att ha rest runt till olika stränder under en vecka var det skönt att komma till ett ställe med pool. Maten är helt fantastisk om man som vi uppskattar mat som lagas från grunden efter säsong med råvaror från gården. Rummet var trevligt och fräscht men inget utöver det vanliga. Synd att de inte kostar på den väl tilltagna terrassen med fin utsikt ett solskydd och ordentliga möbler att sitta i. Nu fanns där endast fyra plaststolar. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam och överlag känns stället personlig och trevligt.

Casal Velino som semester-destination

Agriturismo Zio Cristoforo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Zio Cristoforo
Rum med terrass och poolutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino som semester-destination

Agriturismo Zio Cristoforo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Zio Cristoforo
Rum med terrass och poolutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Södra Italien på landet

Bra boende med fantastisk natur inpå knutarna.
Vi bodde i ett stort rum med stor balkong. Rummet var rent och fräscht och det städades varje dag.
Det fanns kylskåp, värdeskåp samt en välbehövlig AC.
Poolen var bra men det fanns ingen servering vid poolen eller i restaurangen på dagtid.
Frukosten bestod av bröd, stekt ägg, egen gjord ost, nybakad sockerkaka och paj varje dag, olika marmelader mm.
Tomaterna som serverades var helt fantastiska, kommer att sakna dem.
Middagen var ok men enformig och kostade mer än de som serverades på restaurangerna i närområdet.
Stränderna som låg ca 5 minuter bort med bil var mkt fina.
Bil är ett måste och du får ut så mycket mer av din vistelse om du har bil.
Köp glass nere i hamnen och ta en promenad eller bara sitt på en bänk och njut av glassen.

Rekommendationer till andra gäster

Tips på bra restauranger:
La Campagnola Localita Portararo, Marina di Casal Velino, Italien, helt suverän mat.
Le Tre Sorelle: Underbar restaurang
La Caupona i Pioppi
MÅSTE: Köra kustvägen till Amalfi och Positano
Ta med egen GPS.
Gör en noggrann kontroll av er hyrbil, de försökte mörka 2 skador som vi sedan skulle ha fått stå för.

Agriturismo Zio Cristoforo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Zio Cristoforo
Rum med terrass och poolutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplevelse

Det är ett mysigt, familjärt och trevligt ställe att vara på, alla är mycket uppmärksamma på ens behov.
Rum och område vid swimmingpool toppen.
Vi kan bara ge de bästa rekommendationer.

Agriturismo Zio Cristoforo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Zio Cristoforo
Rum med terrass och poolutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En sann pärla :)

Bilderna ljuger inte. Det är en liten oas mitt på en bergsida i en autentisk lantlig miljö med egen produktion av råvaror (kött, ost, grönsaker mm) till restaurangen.

Rekommendationer till andra gäster

Rummen och poolen ligger lite bort från receptionen - bara 200 meter - men man ska dock hitta det (adressen är lite missvisande).
Dygnsrytmen är annorlunda här söderöver - och staden (marinan) stängs mellan 12-17 - så upp tidigt och iväg om det ska "shoppas".
Heldagsturen till båt till grottorna i söder, som säljs i receptionen, kan rekommenderas.

Agriturismo Zio Cristoforo
Rent och fint

Spotless! :)
Gästvänlighet

Ytterst tillmötesgående och ivriga att hjälpa till.
Placering

Vi fick lära känna de lokala öppettiderna
 
Själva boendet på Agriturismo Zio Cristoforo
Rum med terrass och poolutsikt

Bra blandning av lyx och lantlig. Härlig.
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Endast täckning omkring receptionen
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Malin og Jarle fra København boede på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino

Resan gick mycket bra! Efter 3 dagar i Rom, hyrde vi en bil och körde till Casalvelino. Enligt uthyraren var Casalvelino en meeeget liten stad och mycket tyst och lugn, så jag var lite skeptisk. Men när vi kom fram, kom jag ihåg varför vi hade valt denna plats: det var på grund av Agriturismo Zio Cristoforo, som med sina vackra bilder från Bassengområdet och restaurangen levt väl upp till forvæntingene. Det måste sägas att du får mycket mat för pengarna! Jag trodde antipastien var huvudrätten första kvällen, men det var bara den första delen av en fem-rätters middag! Samtidigt, staden väl positionerat med avseende på utflykter eller dagsutflykter till andra städer eller stränder. För Casalvelino är inte så spännande. Vi upptäckte dock en mysig restaurang som var mycket undangömd, men det visade sig vara riktigt bra! Minns inte namnet el adress, men gå förbi La Campagnola, och sedan plattan med 800 m .... Jag tror det hette något med L ... Sedan besökte vi bland annat Castellabate, en mycket vacker stad, Palinuro med sin vackra Strender och San Marco de Santa Maria. På det hela taget hade vi en fantastisk semester med bra väder, läcker mat och avkoppling i Agriturismo Zio Cristoforo. Ägare är mycket mysig och hjälpa, och det är forøvrig min intryk av italienare som sådan. Det kan bara rekommenderas och vi kommer definitivt att ha semester på detta sätt flera gånger. Vi måste i alla fall återvända till Italia och gärna via i-Italia!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Pauline med familj från Lidingö i Sverige bodde på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 13. till den 16. juni 2012.

Resan gick alldeles utmärkt och vi var jättenöjda med boendet som var mycket prisvärt och fint på alla sätt. Det var bara vi som bodde där när vi kom, så det var lite tomt- men det gjorde ju inget.

Det enda som var struligt var den skriftliga vägbeskrivningen som är väldigt kondenserad och otydligt vad gäller avstånd mellan de olika hållpunkterna som beskrivs. Den bör helt klart göras om. Vi hittade till slut men det tog ett tag. Med gps hade det nog inte varit några problem, men vi hade inte fått vår att funka riktigt i början. Tack för en bra vistelse!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo, Sicilien

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Rekommendationer till dig

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Populärt i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map