Agriturismo i Casal Velino i Kampanien

Agriturismo Zio Cristoforo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården ligger fint placerad i skön natur endast två kilometer från stranden och på samma avstånd från Casalvelinos centrum. Möjligheterna för en semester där avkoppling och utflykter kombineras är utmärkta.

Spektakulär pool

En av de mer populära faciliteterna på gården är den härliga och spektakulära poolen med solterrass så gästerna kan bada och sola vid huset utan att behöva gå ner till stranden. Poolen är inrett med en trappa som leder ner i vattnet och är barnvänlig. Vid poolen finns en liten kiosk där man kan köpa läsk och snacks. OBS: badmössa är obligatoriskt i poolen.

Läs mer om Agriturismo Zio Cristoforo

Aktiv gård från a till ö

På denna äkta bondgård finns det bl.a.getter, kor, hästar, grisar, kaniner och höns samtidigt som man odlar oliver, fikon, majs, korn och grönsaker. Denna stora produktionen finner man tillika på menyn på gårdens goda restaurang dit många lokala invånare gärna kommer för att njuta av de solida, välsmakande rätter som sköljs ner med rikliga mängder av det goda lokala vinet. Maten tillagas på samma vis som den gjort i flera generationer och det är inte finess utan substans som kännetecknar rätterna.

Syditaliensk gästfrihet

Den gästfrihet som bröderna Stefano och Angelo samt de andra på gården tillför dagen gör varje besök eller måltid på Zio Cristoforo till en hjärtvärmande upplevelse. Hit kommer man gärna om och om igen! Agriturismo Zio Cristoforo är en bra utgångspunkt för att utforska den vackra naturen eller för utflykter till regionens spännande och trevliga städer. Stränderna vid Casal Velino ligger knappt 2 km bort. Alla gästerna kan använda ställets parkering.

Rummen

Är fördelade i två separata byggnader som båda har sina fördelar och nackdelar. Poolen ligger längs stigen mellan de två byggnaderna och närmast annexet:

- Azienda: På första våningen på själva gården, finns det två stora rum med dubbelsäng och plats för en tredje säng i varje rum. De har båda terrass med trädgårdsmöbler och utsikt mot Velia-bukten. Här bor man i samma hus som ägarfamiljen och restaurangen som ligger på bottenvåningen.
- Dependance: I annexet (ca.150 meter från restaurangen) finns det 8 rum. På bottenvåningen finns det 4 stora rum, två med dubbelsäng och plats för två extra sängar i varje rum och två rum med dubbelsäng och plats för en extra säng i varje. Några har egen terrass med trädgårdsmöbler. På första våningen finns det två stora rum med med dubbelsäng och plats till extra säng. Båda rummen har egen terrass med trädgårdsmöbler och utsikt över havet och landskapet. De sista rummen på första våningen har dubbelsäng, enkelsäng och vänder ut mot landsvägen.

Alla rum har badrum med dusch, toalett, hårfön och aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map