Agriturismo i Casal Velino i Kampanien

Agriturismo Zio Cristoforo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården ligger fint placerad i skön natur endast två kilometer från stranden och på samma avstånd från Casalvelinos centrum. Möjligheterna för en semester där avkoppling och utflykter kombineras är utmärkta.

Spektakulär pool

En av de mer populära faciliteterna på gården är den härliga och spektakulära poolen med solterrass så gästerna kan bada och sola vid huset utan att behöva gå ner till stranden. Poolen är inrett med en trappa som leder ner i vattnet och är barnvänlig. Vid poolen finns en liten kiosk där man kan köpa läsk och snacks. OBS: badmössa är obligatoriskt i poolen.

Läs mer om Agriturismo Zio Cristoforo

Aktiv gård från a till ö

På denna äkta bondgård finns det bl.a.getter, kor, hästar, grisar, kaniner och höns samtidigt som man odlar oliver, fikon, majs, korn och grönsaker. Denna stora produktionen finner man tillika på menyn på gårdens goda restaurang dit många lokala invånare gärna kommer för att njuta av de solida, välsmakande rätter som sköljs ner med rikliga mängder av det goda lokala vinet. Maten tillagas på samma vis som den gjort i flera generationer och det är inte finess utan substans som kännetecknar rätterna.

Syditaliensk gästfrihet

Den gästfrihet som bröderna Stefano och Angelo samt de andra på gården tillför dagen gör varje besök eller måltid på Zio Cristoforo till en hjärtvärmande upplevelse. Hit kommer man gärna om och om igen! Agriturismo Zio Cristoforo är en bra utgångspunkt för att utforska den vackra naturen eller för utflykter till regionens spännande och trevliga städer. Stränderna vid Casal Velino ligger knappt 2 km bort. Alla gästerna kan använda ställets parkering.

Rummen

Är fördelade i två separata byggnader som båda har sina fördelar och nackdelar. Poolen ligger längs stigen mellan de två byggnaderna och närmast annexet:

- Azienda: På första våningen på själva gården, finns det två stora rum med dubbelsäng och plats för en tredje säng i varje rum. De har båda terrass med trädgårdsmöbler och utsikt mot Velia-bukten. Här bor man i samma hus som ägarfamiljen och restaurangen som ligger på bottenvåningen.
- Dependance: I annexet (ca.150 meter från restaurangen) finns det 8 rum. På bottenvåningen finns det 4 stora rum, två med dubbelsäng och plats för två extra sängar i varje rum och två rum med dubbelsäng och plats för en extra säng i varje. Några har egen terrass med trädgårdsmöbler. På första våningen finns det två stora rum med med dubbelsäng och plats till extra säng. Båda rummen har egen terrass med trädgårdsmöbler och utsikt över havet och landskapet. De sista rummen på första våningen har dubbelsäng, enkelsäng och vänder ut mot landsvägen.

Alla rum har badrum med dusch, toalett, hårfön och aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo Zio Cristoforo

Läs personliga omdömen av Agriturismo Zio Cristoforo som ligger i Kampanien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Zio Cristoforo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Agriturismo Zio Cristoforo

God mat och bra pool!

Den största behållningen på Zio Christoforo är maten och poolen. Efter att ha rest runt till olika stränder under en vecka var det skönt att komma till ett ställe med pool. Maten är helt fantastisk om man som vi uppskattar mat som lagas från grunden efter säsong med råvaror från gården. Rummet var trevligt och fräscht men inget utöver det vanliga. Synd att de inte kostar på den väl tilltagna terrassen med fin utsikt ett solskydd och ordentliga möbler att sitta i. Nu fanns där endast fyra plaststolar. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam och överlag känns stället personlig och trevligt.

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Zio Cristoforo

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Zio Cristoforo

Läs mer

Upplevelse

Det är ett mysigt, familjärt och trevligt ställe att vara på, alla är mycket uppmärksamma på ens behov.
Rum och område vid swimmingpool toppen.
Vi kan bara ge de bästa rekommendationer.

Läs mer

En sann pärla :)

Bilderna ljuger inte. Det är en liten oas mitt på en bergsida i en autentisk lantlig miljö med egen produktion av råvaror (kött, ost, grönsaker mm) till restaurangen.

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Zio Cristoforo

Läs mer
 
search map