Semesterbostad i Baia Domizia i Kampanien

Italy Village - La Serra Resort

Gemensamma område Exempel på lägenhet Exempel på lägenhet Exempel på lägenhet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Resorten täcker ett område på 18 hektar, och du hittar mer än 200 små stugor eller lägenheter, vilka alla är funktionella och enkelt inredda. Vi har dock valt att enbart ha med de renoverade och med luftkonditionering.

Området runt resorten är inte bara för naturälskare, utan erbjuder också många intressanta historiska och kulturella områden. Resorten är mer eller mindre belägen i en skog, och hela området är täckt av en stora gröna områden. Här bor du nära Neapel, Pompeji och Sorrento dit du kan göra dagliga utflykter. Framför resorten hittar du ett busstopp som tar dig till Baia Domizia, varifrån du sedan kan fortsätta till Neapel.

Vattensporter på stranden

Stranden ligger på promenadavstånd från parken och har faciliteter som solsängar och parasoll, som du kan hyra på plats. Det finns stora möjligheter att utöva vattensport här, som t.ex. vindsurfing, segling och paddla kanot.

Förutom på stranden, finns den många aktiviteter att göra, för alla - varken föräldrar eller barn behöver ha tråkigt här. Resorten har 2 pooler, varav 1 är speciellt tillägnad barn (solstolar vid poolen går att hyra). Det finns också en lekplats för barnen och vad tycker du om en minigolf, bordtennis och basket/volleyboll? Det kan du nämligen sysselsätta dig med här. Baren och restaurangen/pizzerian erbjuder goda rätter - även som take away.

Vi vill uppmärksamma dig om att stämningen är livlig på Italy Village och passar därför dig som reser med barn. Här kan de leka ut.

Läs mer om Italy Village - La Serra Resort

Bo lägenhet med pentry

Lägenheten består av 2 sovrum (varje med två sängar), ett vardagsrum, ett kök och ett badrum med dusch. Max 4 personer. Alla lägenheter har en veranda med en stol och ett bord.

L√§genheterna på Italy Village - La Serra Resort

Lägenhet m. 2 sovrum och terrass 4 pers

Mäter ca. 51 kvm och är för 4 personer. Denna lägenhet består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map