Semesterbostad i Baia Domizia i Kampanien

Italy Village - La Serra Resort

Gemensamma område Exempel på lägenhet Exempel på lägenhet Exempel på lägenhet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Resorten täcker ett område på 18 hektar, och du hittar mer än 200 små stugor eller lägenheter, vilka alla är funktionella och enkelt inredda. Området runt resorten är inte bara för naturälskare, men erbjuder också många intressanta historiska och kulturella områden. Resorten är mer eller mindre belägen i en skog, och hela området är täckt av en stora gröna områden. Resorten ligger nära Neapel, Pompeji och Sorrento för dagliga utflykter. Framför resorten hittar du ett busstopp som tar dig till Baia Domizia, varifrån du sedan kan fortsätta till Neapel.

Vattensporter på stranden

Stranden ligger på promenadavstånd från parken och har faciliteter som solsängar och parasoll, som du kan hyra på plats. Det finns stora möjligheter att utöva vattensport här, som t.ex. vindsurfing, segling och paddla kanot. Förutom på stranden, finns den många aktiviteter att göra, för alla - varken föräldrar eller barn behöver ha tråkigt här. Resorten har 2 pooler, varav 1 är speciellt tillägnad barn. Det finns också en lekplats för barnen och vad tycker du om en minigolf, bordtennis och basket/volleyboll? Det kan du nämligen sysselsätta dig med här. Baren och restaurangen/pizzerian erbjuder goda rätter - även som take away.

Läs mer om Italy Village - La Serra Resort

Bo i enkla men funktionella lägenheter

Det finns tre olika typer av lägenheter. Studiolägenheten för 2 personer, består av ett vardagsrum med 2 sängar, ett litet kök och ett badrum med dusch. 2-rumslägenheten består av 2 sovrum (varje med två sängar), ett vardagsrum, ett kök och ett badrum med dusch. Max 4 personer. Det tredje alternativet är också en 2-rumslägenhet, likt den här ovan, men passande till 5 personer dä den femte sover i en extrasäng i vardagsrummet. Alla lägenheter har en veranda med en stol och ett bord.

L√§genheterna på Italy Village - La Serra Resort

Studiolägenhet m. terrass

Mäter ca. 25 kvm och är för 2 personer. Denna studiolägenhet består av uppehållsrum med dubbelsäng, kokvrå och badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 2 sovrum och terrass 4 pers

Mäter ca. 51 kvm och är för 4 personer. Denna lägenhet består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum samt badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 2 sovrum och terrass (5 pers)

Mäter ca. 62 kvm och är för 5 personer. Denna lägenhet består av uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå, två sovrum samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

San Pietro Residence

Maiori, Kampanien

Terrazza Acquachiara

Maiori, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map