Hotell i Baia Domizia i Kampanien

Giulivo Hotel & Village

 
Giulivo Hotel & Village är inte tillgänglig i dagsläget
Giulivo Hotel & Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Baia Domizia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Italienarna älskar att tillbringa sommaren vid havet, och vem gör inte det förresten, men för italienarna har det blivit en livsstil och därför präglas de italienska kusterna av badorter med både privata sommarhus och med hotell samt lägenheter. Området söder om Rom är inget undantag, och här mellan stranden, pinjeskogen och det frodiga gröna inlandeter ligger det härliga Giulivo Hotel & Village. Det är inte långt härifrån till den lilla stadsdelen Baia Domizia där du hittar en del butiker, men vill du till en riktig stad med större urval så rekommenderar vi städerna Formia och Gaeta, som ligger ca 30 km norr ut.

Fina utflyktsmöjligheter

Vill du ta en tur till Neapel med alla sina intressanta sevärdheter så tar det bara en timme med bil. Du kan även ta båten härifrån till öarna Procida, Ischia och Capri. Vill du besöka den romerska ruinstaden Pompeji eller vulkanen Vesuvius så är avståndet ungefär det samma som till Neapel. I inlandet bakom hotellet är det inte långt till de gröna bergen och det finns även många vingårdar i området. Har du lust att besöka Rom så går det också bra men då får du beräkna en körtid på ett par timmar, och drygt det om du kör kustvägen. Längs vägen kan vi rekommendera dig att göra ett stopp i den lilla måleriska staden Sperlonga, som faktiskt är väl värd ett eget besök i sig.

Ett modernt hotell nära havet

Om du väljer att tillbringa din sommarsemester på Giulivo Hotel & Village så ser den rara och vänliga personalen till att du snabbt kommer ner i varv och att semesterhumöret infinner sig. Hotellet som har renoverats de senaste åren har 4 stjärnor och är ett supermodernt hotell i festliga färger. Det tar bara några minuter att gå genom pinjeskogen ner till stranden och havet, så om du hör till dem som gärna tar en simtur före frukost så är det inga problem. Hotellet har även en härlig pool i trädgården där du kan njuta av tillvaron på en av de sköna solsängarna och så kan du naturligtvis köpa dig en sval förfriskning i hotellets bar. Du kan även äta din middag på hotellet om du inte föredrar någon av alla de andra restaurangerna i området. Under sommarsäsongen juli och augusti erbjuds olika slag av aktiviteter på hotellet samt underhållning på kvällen. Känner du behov av lite motion kan du använda dig av motionscentret eller delta i olika bollspel.

Välj mellan hotellrum och lägenheter

Hotellet har 80 rum och lägenheter i olika kategorier och de ligger fördelade på 5 våningar. Inredningen är modern och bekväm och samtliga rum har telefon, aircondition, wi-fi, minibar, satellit TV, badrum med dusch eller badkar och hårfön samt balkong.

Läs mer om Giulivo Hotel & Village

Läs om rummen på Giulivo Hotel & Village

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Giulivo Hotel & Village

Läs personliga omdömen av Giulivo Hotel & Village som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Giulivo Hotel & Village. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Giulivo Hotel & Village

Läs mer
 
search map