Semesterbostad i Atrani på Amalfikusten

Terrazzo Papavero

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välj Atrani om du har lust till det äkta Syditalien och uppskattar att bo i en liten stad där det finns få turister att dela semestern med. Och välj Atrani om du har en önskan att njuta av Amalfi, för det är bara en kvarts promenad (1 km) till Amalfi, som du enkelt kan nå även med buss.

Transport och utflykter i området

Bil är inte nödvändigt här - det blir faktiskt en dyr affär då parkeringen är dyrt på Amalfikusten. Det effektiva bussystemet gör det lätt att uppleva kusten utan bil. Som sagt, det är endast 1 km till Amalfi, 5 km till Ravello, 19 km till Positano, 34 km till Sorrento och det är också möjligt att besöka Pompeji och Napoli genom att ta tåget från Salerno. Vandring i bergen är också möjligt utan bil då man kan ta bussen upp till Ravello eller Agerola och gå därifrån längs vandringsleden Sentieri degli Dei (gudarnas stigar) ner till kusten..., och från Amalfis hamn kan man segla längs kusten och se den vackra kusten från havssidan.

Läs mer om Terrazzo Papavero

Trevlig och solrik lägenhet med terrass

Oavsett vart du vänder blicken så har du något fint att vila ögonen på. Utsikten från fönstren och balkongerna är att bli kär i; stilren och elegant inredning samt vackra keramiska golv från Vietri sul Mare. För att inte nämna den stora utomhusterrass med solstolar och parasoller, som du kommer åt via en utvändig trappa. Lägenheten är dessutom utrustad med hiss och har aircondition, ljud-och värmeisolerande fönster, satellit-TV (italienska kanaler) ADSL-anslutning för internet och tvättmaskin, strykjärn och hårtork.

Lägenheten på Terrazzo Papavero

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten består av vardagsrum med köksskåp (två kokplattor och mikrovågsugn) och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch med hydromassage. Från både sovrummet och vardagsrummet har du tillgång till terrassen med utsikt över Castiglione stranden.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Le Villette

Ravello, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Villa Mirella

Palinuro

search map