Semesterbostad i Atrani på Amalfikusten

Terrazzo Papavero

 
Terrazzo Papavero är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Papavero är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Atrani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Välj Atrani om du har lust till det äkta Syditalien och uppskattar att bo i en liten stad där det finns få turister att dela semestern med. Och välj Atrani om du har en önskan att njuta av Amalfi, för det är bara en kvarts promenad (1 km) till Amalfi, som du enkelt kan nå även med buss.

Transport och utflykter i området

Bil är inte nödvändigt här - det blir faktiskt en dyr affär då parkeringen är dyrt på Amalfikusten. Det effektiva bussystemet gör det lätt att uppleva kusten utan bil. Som sagt, det är endast 1 km till Amalfi, 5 km till Ravello, 19 km till Positano, 34 km till Sorrento och det är också möjligt att besöka Pompeji och Napoli genom att ta tåget från Salerno. Vandring i bergen är också möjligt utan bil då man kan ta bussen upp till Ravello eller Agerola och gå därifrån längs vandringsleden Sentieri degli Dei (gudarnas stigar) ner till kusten..., och från Amalfis hamn kan man segla längs kusten och se den vackra kusten från havssidan.

Läs mer om Terrazzo Papavero

Trevlig och solrik lägenhet med terrass

Oavsett vart du vänder blicken så har du något fint att vila ögonen på. Utsikten från fönstren och balkongen är hela resan värd. Lägenheten är stilren och elegant i sin inredning samt har vackra keramiska golv från Vietri sul Mare. På den stora terrassen har du solstolar och parasoller, som du kommer åt via en utvändig trappa. Lägenheten är dessutom utrustad med hiss och har aircondition, ljud-och värmeisolerande fönster, satellit-TV (italienska kanaler) ADSL-anslutning för internet och tvättmaskin, strykjärn och hårtork.

Lägenheten på Terrazzo Papavero

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten består av vardagsrum med köksskåp (två kokplattor och mikrovågsugn) och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch med hydromassage. Från både sovrummet och vardagsrummet har du tillgång till terrassen med utsikt över Castiglione stranden.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazzo Papavero

Läs personliga omdömen av Terrazzo Papavero som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazzo Papavero. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Terrazzo Papavero

Vackert, välskött och centralt

Läs mer

Bedömning av Terrazzo Papavero

Läs mer
 
search map