Semesterbostad i Atrani på Amalfikusten

Terrazza Vista Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Vista Mare ligger ovanför Atranis torg med en stor takterrass på 140 m² varifrån man (förutom extremt mycket plats!) har utsikt till havet, byn och den bakomliggande natur med fina klippor. Man ska gå 80 trappsteg för att komma fram till denna härligt ljusa lägenhet som är inredd med vackra, handmålade klinkergolv, maritim inredning och en storslagen takterrass med såväl utemöbler, dusch och grill.

Få hela paketet

Atrani är en liten by som erbjuder sina gäster hela paketet då man på kort gångavstånd finner ett litet men gediget urval av matställe samtidigt som man nere på det lilla torget möts av den charmerande lokala stämningen så medför att man genast känner sig välkommen. Det är upplagt att ankomma utan bil då bussförbindelserna förbinder alla Amalfikustens många sevärda städer och via grannstaden Amalfi (1 km) även kan ta sig till ön Capri. Till sist är parkering besvärligt och dyrt så undvik gärna bilen. Atrani har sin egen lilla sandstrand ifall man får lust till ett svalkande dopp i havet.

Läs mer om Terrazza Vista Mare

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten är på 60 m² och är fördelad på två våningar. På nedersta våningen finner man uppehållsrum med soffa, matplats och satellit-TV. Sidan om uppehållsrummet finner man sovavdelningen. Här finns nämligen ett sovrum med dubbelsäng och ovan för detta ett öppet loft med två enkelsängar. Observera att trappan är mycket brant. De två sovområde är åtskilda via en skjutdörr. Från uppehållsrummet leder en vindeltrappa till den övre våningen där det finns ett smalt kök inrett med kokplattor, tvättmaskin samt utgång till den stora härliga terrassen varifrån man har utsikt till kyrkan La Maddalena och byn. Lägenheten har dessutom ett litet och kompakt badrum med toalett, dusch och som ligger vid vindeltrappan.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Giada

Atrani, Kampanien

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Terrazzo Papavero

Atrani, Kampanien

Rekommendationer till dig

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Kampanien

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Palazzo Vingius

Minori, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map