Semesterbostad i Atrani på Amalfikusten

Terrazza Vista Mare

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Vista Mare ligger ovanför Atranis torg med en stor takterrass på 140 m² varifrån man (förutom extremt mycket plats!) har utsikt till havet, byn och den bakomliggande natur med fina klippor. Man ska gå 80 trappsteg för att komma fram till denna härligt ljusa lägenhet som är inredd med vackra, handmålade klinkergolv, maritim inredning och en storslagen takterrass med såväl utemöbler, dusch och grill.

Få hela paketet

Atrani är en liten by som erbjuder sina gäster hela paketet då man på kort gångavstånd finner ett litet men gediget urval av matställe samtidigt som man nere på det lilla torget möts av den charmerande lokala stämningen så medför att man genast känner sig välkommen. Det är upplagt att ankomma utan bil då bussförbindelserna förbinder alla Amalfikustens många sevärda städer och via grannstaden Amalfi (1 km) även kan ta sig till ön Capri. Till sist är parkering besvärligt och dyrt så undvik gärna bilen. Atrani har sin egen lilla sandstrand ifall man får lust till ett svalkande dopp i havet.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten är på 60 m² och är fördelad på två våningar. På nedersta våningen finner man uppehållsrum med soffa, matplats och satellit-TV. Sidan om uppehållsrummet finner man sovavdelningen. Här finns nämligen ett sovrum med dubbelsäng och ovan för detta ett öppet loft med två enkelsängar. Observera att trappan är mycket brant. De två sovområde är åtskilda via en skjutdörr. Från uppehållsrummet leder en vindeltrappa till den övre våningen där det finns ett smalt kök inrett med kokplattor, tvättmaskin samt utgång till den stora härliga terrassen varifrån man har utsikt till kyrkan La Maddalena och byn. Lägenheten har dessutom ett litet och kompakt badrum med toalett, dusch och som ligger vid vindeltrappan.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Rekommendationer till dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Populärt i Campania

search map