Semesterbostad i Atrani på Amalfikusten

Terrazza Vista Mare

 
Terrazza Vista Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Vista Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Atrani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Vista Mare ligger ovanför Atranis torg med en stor takterrass på 140 m² varifrån man (förutom extremt mycket plats!) har utsikt till havet, byn och den bakomliggande natur med fina klippor. Man ska gå 80 trappsteg för att komma fram till denna härligt ljusa lägenhet som är inredd med vackra, handmålade klinkergolv, maritim inredning och en storslagen takterrass med såväl utemöbler, dusch och grill.

Få hela paketet

Atrani är en liten by som erbjuder sina gäster hela paketet då man på kort gångavstånd finner ett litet men gediget urval av matställe samtidigt som man nere på det lilla torget möts av den charmerande lokala stämningen så medför att man genast känner sig välkommen. Det är upplagt att ankomma utan bil då bussförbindelserna förbinder alla Amalfikustens många sevärda städer och via grannstaden Amalfi (1 km) även kan ta sig till ön Capri. Till sist är parkering besvärligt och dyrt så undvik gärna bilen. Atrani har sin egen lilla sandstrand ifall man får lust till ett svalkande dopp i havet.

Läs mer om Terrazza Vista Mare

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten är på 60 m² och är fördelad på två våningar. På nedersta våningen finner man uppehållsrum med soffa, matplats och satellit-TV. Sidan om uppehållsrummet finner man sovavdelningen. Här finns nämligen ett sovrum med dubbelsäng och ovan för detta ett öppet loft med två enkelsängar. Observera att trappan är mycket brant. De två sovområde är åtskilda via en skjutdörr. Från uppehållsrummet leder en vindeltrappa till den övre våningen där det finns ett smalt kök inrett med kokplattor, tvättmaskin samt utgång till den stora härliga terrassen varifrån man har utsikt till kyrkan La Maddalena och byn. Lägenheten har dessutom ett litet och kompakt badrum med toalett, dusch och som ligger vid vindeltrappan.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Vista Mare

Läs personliga omdömen av Terrazza Vista Mare som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Vista Mare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Terrazza Vista Mare

Påskesemester Atrani

Läs mer

Bedömning av Terrazza Vista Mare

Läs mer

Perfekt

Stor lägenhet, finns inte bättre

Läs mer

Fantastiskt

En vidunderlig semester

Läs mer
 
search map