Omdömen från Terrazza Masaniello

 
Terrazza Masaniello är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Masaniello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Atrani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Masaniello

Läs personliga omdömen av Terrazza Masaniello som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Masaniello. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Atrani och Terrazza Masaniello - en pärla på Amalfikusten

Vi hade en strålande vecka i Atrani!
En trevlig lokal representant mötte oss när vi steg ur taxin. Hon visade oss till lägenheten och gav oss en massa nyttig information.
Lägenheten var ännu finare än vi hade förstått från nätet. Den var nyrenoverad och takterrassen var super med utsikt över havet och ner till den mysiga pizzerian nedanför. Lite stort och ohanterbart parasoll... Kunde gärna varit mindre, så att det kunde flyttas i förhållande till solen.

Atrani är en väldigt mysig by med ett lugnt litet bytorg. Här är fler restauranger och caféer, lokal slaktare och grönsakshandlare och ett par små supermarkets för inköp. En ypperlig utgångspunk för utflykter längs Amalfikusten. Gåavstånd till vackra Ravello - vacker utsikt. 10 minuter för att gå till det lite mer hektiska Amalfi och bra buss- och båtförbindelser för att komma till resten av kusten och öarna.

Vi fick för övrigt vara med om det 3 dagar långa firandet av Maria Magdalena, men mycket vacker orkestermusik från toget, samt tåg och fyrverkerier som avslutning.
Reser gärna tillbaka till Atrani och Terrazza Masaniello.

Terrazza Masaniello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Masaniello
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Nilla och vänner från Stockholm i Sverige bodde på Terrazza Masaniello i Atrani från den 7. till den 14. juli 2012.

Vi har haft en underbar vecka i Atrani! En liten ort, där man efter bara några dagar, känner igen folket som rör sig, där polisen är otroligt positivt synlig och där damerna på bryggan vid morgondoppet säger Ciao, efter en dag. Det känns som om detta är en liten stad som jobbar på att bli en liten, men god semesterort! Närheten till Amalfi var bra, för stundtals kunde staden kännas väl liten och utbudet i de lokala livsmedelsaffärer var ganska begränsat.

Det var lätt att ta bussen till Ravello (där vi upplevde en underbar konsert) och till Maiore. Lägenheten var jättefin, fräsch och terrassen var ett plus. Fel i er text är, att det finns ingen diskmaskin men däremot en tvättmaskin. Vi funderade lite kring upplysningarna kring trappstegen. Kanske att man skulle vara lite tydligare att det är inte en lägenhet för småbarnsfamiljer (våra 40 trappsteg var rätt tuffa!) eller personer som har någon form av handikapp. Numera finns det solstolar i Atrani, vilket inte framgick i den info som låg i lägenheten. Vi är jättenöjda! Det ska bli spännande att besöka Atrani om några år och se vad som hänt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map