Omdömen från Terrazza Masaniello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Masaniello

Läs personliga omdömen av Terrazza Masaniello som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Masaniello. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt!!!

Allt har varit perfekt - kontakten med er - lägenheten - och kontakten med er lokala "agent", som också har sett till att ordna transfer mellan Neapels flygplats och Atrani.
Jag har förlorat mitt hjärta till Atrani. Är rätt säker på att jag återvänder igen.

Amalfikusten som semester-destination

Alla restauranger i Atrani är goda!

Vandringstur på citronstigen från Maiori till Minori är en trevlig och överkomlig tur, även i höga augusti varma temperaturer.

Terrazza Masaniello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Masaniello
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Masaniello

Det kan nog inte bli bättre

Amalfikusten som semester-destination

Det är bara att gå ut genom dörren, och ner för trapporna, sedan står du på torget i Atrani.
Här är mycket trevligt.
Atrani är em lugn plats, som inte är översvämmad av turister.
Det tar endast 15 minuter att gå till Amalfi stad.
Atrani är en labyrint av trappor, men man går aldrig fel, dock kanske en liten omväg.
Trafiken på kustvägen är ett kapitel för sig, ställ bilen och ta bussen.
Stantiero degli dei är en fantastiskt vandringstur om man har lust. Utsikten är helt otrolig.

Terrazza Masaniello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Masaniello
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bästa tänkbara läge

Det bästa stället att bo i Atrani, med utsikt över stadens lilla torg
och vatten och berg

Amalfikusten som semester-destination

Besök den lilla staden Pogerola, kan du antingen gå trapporna där
eller så kan du ta bussen. Vi gick fram och tillbaka.
Besök Ristorante La Capannina servering med underbar italiensk mat

Terrazza Masaniello
Rent och fint
Gästvänlighet

Mycket trevligt
Placering
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk, genuin italiensk charm

Trevlig lägenhet mitt i Atrani, där den italienska charmen tränger ända in under huden.
Läget talar för sig självt och inte minst den fantastiska terrassen på 80 kvm med en enastående utsikt. Vi hade sån tur att vara där den 22:e juli då de firade stadens "skyddsängel" med massor av musik, dvs både symfoni- och blåsorkester samt inte minst ett fantastiskt fyrverkeri.
Strosa runt på gatan och bli bekant med lokalbefolkningen. Amalfi är alltför turistiskt och Atrani är trivsamt.

Terrazza Masaniello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Masaniello
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbar semester mitt i byn på vackra Amalfikusten

Perfekt semester för oss som uppskattar att bo direkt vid ett torg i den lilla byn Atrani. Underbar terass med havsutsikt. Bländande vacker miljö. Gångavstånd till minst tre badplatser. Kort enkel promenad (10-15 minuter) till livliga och turistiga Amalfi med shopping och mängder av restauranger. Vi åt ofta vid vårt eget torg och handlade även hem mat från de små pittoreska lokala handlarna. Utmärkta möjligheter till utflykter till Ravello, Pomeiji och paradisön Capri mm.

Rekommendationer till andra gäster

Inget wi-fi i lägenheten, men finns gratis att nyttja hos restaurangerna på torget. Många trappor att gå i både för att ta sig in i lägenheten och generellt på orten. Torget är livligt på ett positivt sätt, men vill man ha helt tyst tidigt så kan detta vara ett sämre boende. Suveränt stöd av den lokala agenten/resebyrån med många goda tips på aktiviteter

Terrazza Masaniello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Masaniello
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Härlig terrass

Lägenheten är bra och terrassen är stor och härlig med havsutsikt. Läget är centralt nära buss, restauranger och bad. Bil behövs verkligen inte! Det som är lite negativt är att det är bullrigt. Man har genomfartsvägen nedanför terrassen och på torget intill är det liv och rörelse ganska sent. Så inget för den lättstörda som vill sova med öppet fönster.

Terrazza Masaniello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Amlfikusten är fantastisk

Vi har haft en fantastisk vecka på Amalfikusten. Underbart vacker natur, mysiga vackra byar och ett fantastiskt väder. Atrani har skämt bort oss med god mat, vänliga människor och ett bra boende. Stranden och vattnet är inte det bästa. Amalfi och Positano slår Atrani med hästlängder när det gäller strand och vatten.

Mycket oväsen från trafiken och många besvärliga och trånga trappor ger det lägre betyget. För övrigt en mycket bra lägenhet. Tyvärr var planet försenat och vi kom inte fram i tid. Kostnad 50 euro. Inte bra. Det måste ni förhandla bort i en trakt där väldigt många är mycket flexibla med arbetstiden.

Rekommendationer till andra gäster

Att besöka Amalfi, Positano och självklart och självklart Pompei är ett måste. Vi besökte också Capri under en dag och hyrde taxi som körde runt oss på ön. Munthes hus mycket trevligt att besöka. För övrigt var vi ganska bessikna på Capri.

Terrazza Masaniello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Atrani och Terrazza Masaniello - en pärla på Amalfikusten

Vi hade en strålande vecka i Atrani!
En trevlig lokal representant mötte oss när vi steg ur taxin. Hon visade oss till lägenheten och gav oss en massa nyttig information.
Lägenheten var ännu finare än vi hade förstått från nätet. Den var nyrenoverad och takterrassen var super med utsikt över havet och ner till den mysiga pizzerian nedanför. Lite stort och ohanterbart parasoll... Kunde gärna varit mindre, så att det kunde flyttas i förhållande till solen.

Atrani är en väldigt mysig by med ett lugnt litet bytorg. Här är fler restauranger och caféer, lokal slaktare och grönsakshandlare och ett par små supermarkets för inköp. En ypperlig utgångspunk för utflykter längs Amalfikusten. Gåavstånd till vackra Ravello - vacker utsikt. 10 minuter för att gå till det lite mer hektiska Amalfi och bra buss- och båtförbindelser för att komma till resten av kusten och öarna.

Vi fick för övrigt vara med om det 3 dagar långa firandet av Maria Magdalena, men mycket vacker orkestermusik från toget, samt tåg och fyrverkerier som avslutning.
Reser gärna tillbaka till Atrani och Terrazza Masaniello.

Terrazza Masaniello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Masaniello
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Nilla och vänner från Stockholm i Sverige bodde på Terrazza Masaniello i Atrani från den 7. till den 14. juli 2012.

Vi har haft en underbar vecka i Atrani! En liten ort, där man efter bara några dagar, känner igen folket som rör sig, där polisen är otroligt positivt synlig och där damerna på bryggan vid morgondoppet säger Ciao, efter en dag. Det känns som om detta är en liten stad som jobbar på att bli en liten, men god semesterort! Närheten till Amalfi var bra, för stundtals kunde staden kännas väl liten och utbudet i de lokala livsmedelsaffärer var ganska begränsat.

Det var lätt att ta bussen till Ravello (där vi upplevde en underbar konsert) och till Maiore. Lägenheten var jättefin, fräsch och terrassen var ett plus. Fel i er text är, att det finns ingen diskmaskin men däremot en tvättmaskin. Vi funderade lite kring upplysningarna kring trappstegen. Kanske att man skulle vara lite tydligare att det är inte en lägenhet för småbarnsfamiljer (våra 40 trappsteg var rätt tuffa!) eller personer som har någon form av handikapp. Numera finns det solstolar i Atrani, vilket inte framgick i den info som låg i lägenheten. Vi är jättenöjda! Det ska bli spännande att besöka Atrani om några år och se vad som hänt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Rubino

Atrani, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Rekommendationer till dig

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Campania

search map