Semesterbostad i Atrani på Amalfikusten

Terrazza Masaniello

 
Terrazza Masaniello är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Masaniello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Atrani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Masaniello ligger centralt i Atrani ca. 40 trappsteg från byns huvudtorg. På husets tak ligger den stora terrassen som blickar både över torget, stranden och huvudvägen.

Lokalmiljö och transport

Trots närheten till vägen så hör man inte trafiken i sovrummen. Nere på torget finner man matställen och ett café / bar. Inköpsmöjligheter finns också på kort gångavstånd. Själva Amalfi ligger ca. 1 km bort och kan nås via en stig som tar ca. 15 min att promenera. Offentlig parkering finner man ca. 500 meter från huset men vi rekommenderar inte att man ankommer i bil. Det finns nämligen goda förbindelser med buss mot Amalfi och Salerno. Får man lust till att köra själv i området så kan det betala sig att hyra bil för en eller två dagar än att betala dyra avgifter för parkering.

Läs mer om Terrazza Masaniello

Lägenheten på Terrazza Masaniello

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten är välmöblerad och utrustad med aircondition, tvättmaskin och TV. Den är ca. 80 m² ut över den stora terrassen på lika många kvadratmeter. Den består av kök med 4 kokplattor och ugn samt matplats, rymligt uppehållsrum med TV och en sovplats i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt utsikt över Atranis torg och havet från sidan, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt diskmaskin. På takterrassen finns det bord och stolar samt parasol.

Dölj texten
 
 
search map