Omdömen från Terrazza Giada

 
Terrazza Giada är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Giada är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Atrani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Giada

Läs personliga omdömen av Terrazza Giada som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Giada. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vi har haft en härlig semester i Atrani. Vi hade bott i Terrazza Giada för 3 år sedan så vi visste om staden och lägenheten och var verkligen inte besviken, men ändå tycker att det är en fantastisk möjlighet och en trevlig stad.

Och tränger till turister, butiker och mer liv, finns det bara en 15 minuters promenad till Amalfi.

Restaurangerna i Atrani är helt OK, men vi rekommenderar särskilt La Paranza, som är upp på huvudgatan :-), bort från torget. Så det är helt enkelt utsökt.

En enda liten oink är att agenten i Amalfi inte haft tid att "ta" på ankomstdagen, så ägaren av lägenheten fick oss och vi pratade lite "italienska" med henne. Lovely lady, men svårt när inte kan italienska. Vi var så även ta på "agent Office" i Amalfi på söndagar och rensa administrativa och betalning.

Det var inga problem för oss - bara för att vi har varit i lägenheten och staden innan, men det var första gången vi tror nog att man skulle känna sig lite utan en kompass.

Vi ser redan fram emot att planera nya semester genom dig, för det finns alltid bra service, och dina beskrivningar är alltid mycket detaljerade och i överensstämmelse med verkligheten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map