Omdömen från Terrazza Chiara

 
Terrazza Chiara är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Chiara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Atrani här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Chiara

Läs personliga omdömen av Terrazza Chiara som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Chiara. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vi kom tillbaka... och vi kommer tillbaka

Nu är det snart 14 dagar sedan vi kom hem från den vackra Amalfikusten (staden Altrani).

Det var andra gången vi hade lägenheten, och vi måste säga att den har blivit riktigt fint renoverad. En bra lägenhet för 4 personer plus 1. Vi var två "team" och allt fungerade perfekt. Vi var något försenade och ringde till kontoret i Amalfi, till Paula. Vi kunde berätta att vi kände till baren där nyckeln kunde hämtas, och att vi kände till de 170 stegen upp till den. Så fick hon också fri tid. Vi njöt av den vackra utsikten på terrassen (bilden från In-Italia ljuger inte) och härliga matställen i den lilla staden Atrani, som har allt vad man behöver i form av affärer etc.

Dock bör nämnas att man nog ska ha med sig lite till söndagsmorgonen då butikerna har stängt. (Där kunde gott ha funnits några liter kallt vatten i kylskåpet.) Men annars är det tio minuters promenad till Amalfi.

Att lämna lägenheten fungerade också fin efter överenskommelse med Paula, som höll tiden exakt. Inte sista gången vi är där, detta kan vi starkt rekommendera.

Tack till In-Italia för god information före resan och för kom ihåg-info på mejl en vecka före avresa.

Hälsningar Ole, Hanne Flemming och Jane

Terrazza Chiara
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Chiara
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Chiara

Terrazza Chiara
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Chiara
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt och vackert

Det är bra att vara förberedd med vad man vill se. Men man kan också bara driva runt och suga åt sig av skönheten. Lägg en dag på att åka upp till byarna i bergen. Musikstaden och La Scala.

Rekommendationer till andra gäster

Det fanns stora möjligheter till upplevelser. Eller att bara njuta av utsikten från terrassen. Vi var ute på en segeltur till Capri och Sorento och den kustupplevelsen var så fin. Vi reste också med buss till städerna runt omkring, vilket fungerade bra. Man ska vara förberedd på att man får leta lite efter info om busstidtabellerna, men det löser sig. Det är mycket turister där så det gäller att starta tidigt på morgonen. Om man gillar att sola och bada är stränderna fina. Det ligger fina restauranger både i Amalfi och på det mindre torget i Atrani. Och även i Minori.

Terrazza Chiara
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Chiara
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Man måste upplysa om att det faktiskt är en stor utmaning att ta sig uppför de många olika trappstegen. Vi är i god form och 63 år och måste nog erkänna att det var en utmaning,
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Chiara

Amalfikusten som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Marianne med resesällskap från Aalborg boede på Terrazza Chiara i Atrani

Det var bara helt fantastiskt.

Vår kontakt Rossella Mottola var där när vi kom och visade oss tillrätta . Till bilen som vi borde ha i garaget och hon promenerade med oss ??160 steg upp till lägenheten. Det var precis vad jag hade drömt om - med utsikt över en liten stad och havet från varje rum. Det blir inte bättre. På morgonen hade vi soluppgången över havet och solen rakt in i lägenheten och kunde njuta av frukost på terrassen. Det är bara så otroligt vackert i området i allmänhet.

Vi hade en spis som inte fungerade, men när vi ringde, kom det omedelbar en och hjälpte oss. Standarden på lägenheten var italienska - det var inte alltför rent i köket, men när vi inte gjorde stora måltider där, det var ok.

Atrani är perfekt beläget vid kusten - både i förhållande till den något större staden Amalfi, och i förhållande till utflykter därifrån.
Vi var i Pompeji, gick resa till Ravello - seglade till Capri. Kunde simma även i oktober. Och Atrani har några trevliga restauranger.

Verkligen en plats som vi kan rekommendera till andra - bara måste ha bra ben, för det finns många trappor !!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Annemarie med ressällskap från Tyresö i Sverige bodde på Terrazza Chiara i Atrani från den 19. till den 26. september 2009.

Vi hade en förträfflig vecka med många härliga utflykter och trivdes bra i lägenheten med den härlig terassen. Lägenheten var välutrustad, en bagatell - vi saknade ett par sänglampor extra. Mottagandet av ansvarig personal var informativt och vänligt. Den lilla fiskebyn är charmig och lokalbefolkningen gästfri. Vi besökte restaurangen "Osteria"?? som har utmärkta fiskrätter. Kan verkligen rekommenderas!! Vi valde Amalfi som vår utgångsort för ätande, båtutflykt och bad. Trevlig stad att bara vara i och titta på folk. Dessutom lagom gångavstånd från Atrani och lätt att nå.

Kan nog inte skada om man upplyser om de många trappstegen från hamnen upp till lägenheten. Det behöver inte vara avskräckande men bra att veta om. Eftersom vi har starka och friska ben hade vi inga problem.

Ang parkering i hamnen så kanske det vore bra om det fanns möjlighet att betala extra för "boendeparkering" som kunde tillhöra lägenheten. Det skulle underlätta vistelsen betydligt. Avgiften är 2,5 euro/timmen så gott som hela dygnet och det blir ju en enorm extrakostnad för en vecka. Vi blev tipsade om avgiftsfri parkering på en väg högt upp (ca 500 trappsteg) eller parkeringshus i Amalfi som kostade 20 euro/dygn (tror jag).

För övrigt vill vi verkligen rekommendera hela området och er boendeförmedling. September månad var en bra månad även om vi tyckte att det på vissa orter var mycket folk trots lågsäsong.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Anne och Gunilla från Kalmar i Sverige bodde på Terrazza Chiara i Atrani från den 20. till den 27. juni 2009.

Vi är helnöjda med resmålet Atrani och vår lägenhet Terrazza Chiara!! Atrani kändes genuint mysigt, avkopplande och trevligt! Mysigt torg, favoritbar och några riktigt bra restauranger. Underbart god pasta vongole... Otroliga musslor,vino bianco, miljön och ett vänligt bemötande.
På kvällen tog vi en angenäm promenad, genom smala gränder, trappor upp och ner, överraaskande små framkomliga gränder och prång in till Amalfi. Amalfi med mer av allt!!
En perfekt kombination. Det här är ett resmål som jag gärna vill återvända till, kändes hemma, man hälsade på och kände igen varandra. Miljön är otrolig....
Allt flöt perfekt, med In-Italia som resvärd. Längtar redan till nästa resa!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Vista Mare

Atrani, Campania

Rekommendationer till dig

Le Villette

Ravello, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map