Semesterbostad i Atrani på Amalfikusten

Terrazza Chiara

 
Terrazza Chiara är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Chiara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Atrani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En familj eller två par kan inte bo mycket genuinare än så här på Amalfikusten. Lägenheten ligger fint placerad i det lilla centrum i Atrani med fin utsikt över havet, kusten och staden.

Atrani, Amalfi och parkering

Närmaste parkeringsplats, busshållplats och nöjen finns inom gångavstånd. För ett större utbud av matställe och nöjen så ligger Amalfi endast ca. en kilometer bort. Man kan gå via en stig mellan de två städerna (ca. 500 m). I fridfulla Atrani finner man ett par restauranger och barer/café och i den mer hektiska grannstaden Amalfi är urvalet större. På kort avstånd från lägenheten ligger Atranis lilla härliga strand och nära stranden kan man även kan ta bussen mellan de olika kuststäderna.

Läs mer om Terrazza Chiara

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten består av ett kombinerat uppehållsrum/matsal med bord, stolar och soffa, stort välutrustat kök med ugn, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet kommer man ut till den härliga och möblerade terrassen som delvis är övertäckt av ett litet bambutak för att ge skugga. OBS: Det är ca. 160 trappsteg från parkeringen upp till lägenheten.

Dölj texten
 
 
search map