Semesterbostad i Atrani på Amalfikusten

Terrazza Chiara

Pris från per pers.
Gratis avbokning
 
Terrazza Chiara är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Chiara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om resor till Atrani här
Hämtar innehåll

En familj eller två par kan inte bo mycket genuinare än så här på Amalfikusten. Lägenheten ligger fint placerad i det lilla centrum i Atrani med fin utsikt över havet, kusten och staden.

Atrani, Amalfi och parkering

Närmaste parkeringsplats, busshållplats och nöjen finns inom gångavstånd. För ett större utbud av matställe och nöjen så ligger Amalfi endast ca. en kilometer bort. Man kan gå via en stig mellan de två städerna (ca. 500 m). I fridfulla Atrani finner man ett par restauranger och barer/café och i den mer hektiska grannstaden Amalfi är urvalet större. På kort avstånd från lägenheten ligger Atranis lilla härliga strand och nära stranden kan man även kan ta bussen mellan de olika kuststäderna.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten består av ett kombinerat uppehållsrum/matsal med bord, stolar och soffa, stort välutrustat kök med ugn, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet kommer man ut till den härliga och möblerade terrassen som delvis är övertäckt av ett litet bambutak för att ge skugga. OBS: Det är ca. 160 trappsteg från parkeringen upp till lägenheten.

 
 

Liknande ställe

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Vista Mare

Atrani, Campania

Rekommendationer till dig

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map