Semesterbostad i Atrani på Amalfikusten

Terrazza Chiara

 
Terrazza Chiara är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Chiara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Atrani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En familj eller två par kan inte bo mycket genuinare än så här på Amalfikusten. Lägenheten ligger fint placerad i det lilla centrum i Atrani med fin utsikt över havet, kusten och staden.

Atrani, Amalfi och parkering

Närmaste parkeringsplats, busshållplats och nöjen finns inom gångavstånd. För ett större utbud av matställe och nöjen så ligger Amalfi endast ca. en kilometer bort. Man kan gå via en stig mellan de två städerna (ca. 500 m). I fridfulla Atrani finner man ett par restauranger och barer/café och i den mer hektiska grannstaden Amalfi är urvalet större. På kort avstånd från lägenheten ligger Atranis lilla härliga strand och nära stranden kan man även kan ta bussen mellan de olika kuststäderna.

Läs mer om Terrazza Chiara

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten består av ett kombinerat uppehållsrum/matsal med bord, stolar och soffa, stort välutrustat kök med ugn, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet kommer man ut till den härliga och möblerade terrassen som delvis är övertäckt av ett litet bambutak för att ge skugga. OBS: Det är ca. 160 trappsteg från parkeringen upp till lägenheten.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Chiara

Läs personliga omdömen av Terrazza Chiara som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Chiara. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Terrazza Chiara

Vi kom tillbaka... och vi kommer tillbaka

Nu är det snart 14 dagar sedan vi kom hem från den vackra Amalfikusten (staden Altrani).

Det var andra gången vi hade lägenheten, och vi måste säga att den har blivit riktigt fint renoverad. En bra lägenhet för 4 personer plus 1. Vi var två "team" och allt fungerade perfekt. Vi var något försenade och ringde till kontoret i Amalfi, till Paula. Vi kunde berätta att vi kände till baren där nyckeln kunde hämtas, och att vi kände till de 170 stegen upp till den. Så fick hon också fri tid. Vi njöt av den vackra utsikten på terrassen (bilden från In-Italia ljuger inte) och härliga matställen i den lilla staden Atrani, som har allt vad man behöver i form av affärer etc.

Dock bör nämnas att man nog ska ha med sig lite till söndagsmorgonen då butikerna har stängt. (Där kunde gott ha funnits några liter kallt vatten i kylskåpet.) Men annars är det tio minuters promenad till Amalfi.

Att lämna lägenheten fungerade också fin efter överenskommelse med Paula, som höll tiden exakt. Inte sista gången vi är där, detta kan vi starkt rekommendera.

Tack till In-Italia för god information före resan och för kom ihåg-info på mejl en vecka före avresa.

Hälsningar Ole, Hanne Flemming och Jane

Läs mer

Härligt och vackert

Det är bra att vara förberedd med vad man vill se. Men man kan också bara driva runt och suga åt sig av skönheten. Lägg en dag på att åka upp till byarna i bergen. Musikstaden och La Scala.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Chiara

Läs mer

Bedömning av Terrazza Chiara

Läs mer

Marianne med resesällskap från Aalborg boede på Terrazza Chiara i Atrani

Det var bara helt fantastiskt.

Vår kontakt Rossella Mottola var där när vi kom och visade oss tillrätta . Till bilen som vi borde ha i garaget och hon promenerade med oss ??160 steg upp till lägenheten. Det var precis vad jag hade drömt om - med utsikt över en liten stad och havet från varje rum. Det blir inte bättre. På morgonen hade vi soluppgången över havet och solen rakt in i lägenheten och kunde njuta av frukost på terrassen. Det är bara så otroligt vackert i området i allmänhet.

Vi hade en spis som inte fungerade, men när vi ringde, kom det omedelbar en och hjälpte oss. Standarden på lägenheten var italienska - det var inte alltför rent i köket, men när vi inte gjorde stora måltider där, det var ok.

Atrani är perfekt beläget vid kusten - både i förhållande till den något större staden Amalfi, och i förhållande till utflykter därifrån.
Vi var i Pompeji, gick resa till Ravello - seglade till Capri. Kunde simma även i oktober. Och Atrani har några trevliga restauranger.

Verkligen en plats som vi kan rekommendera till andra - bara måste ha bra ben, för det finns många trappor !!

Läs mer

Annemarie med ressällskap från Tyresö i Sverige bodde på Terrazza Chiara i Atrani från den 19. till den 26. september 2009.

Vi hade en förträfflig vecka med många härliga utflykter och trivdes bra i lägenheten med den härlig terassen. Lägenheten var välutrustad, en bagatell - vi saknade ett par sänglampor extra. Mottagandet av ansvarig personal var informativt och vänligt. Den lilla fiskebyn är charmig och lokalbefolkningen gästfri. Vi besökte restaurangen "Osteria"?? som har utmärkta fiskrätter. Kan verkligen rekommenderas!! Vi valde Amalfi som vår utgångsort för ätande, båtutflykt och bad. Trevlig stad att bara vara i och titta på folk. Dessutom lagom gångavstånd från Atrani och lätt att nå.

Kan nog inte skada om man upplyser om de många trappstegen från hamnen upp till lägenheten. Det behöver inte vara avskräckande men bra att veta om. Eftersom vi har starka och friska ben hade vi inga problem.

Ang parkering i hamnen så kanske det vore bra om det fanns möjlighet att betala extra för "boendeparkering" som kunde tillhöra lägenheten. Det skulle underlätta vistelsen betydligt. Avgiften är 2,5 euro/timmen så gott som hela dygnet och det blir ju en enorm extrakostnad för en vecka. Vi blev tipsade om avgiftsfri parkering på en väg högt upp (ca 500 trappsteg) eller parkeringshus i Amalfi som kostade 20 euro/dygn (tror jag).

För övrigt vill vi verkligen rekommendera hela området och er boendeförmedling. September månad var en bra månad även om vi tyckte att det på vissa orter var mycket folk trots lågsäsong.

Läs mer
 
search map