Semesterbostad i Ascea i Kampanien

Residence Le Favate

 
Residence Le Favate är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Le Favate är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ascea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Le Favate ligger mitt ibland olivodlingarna i det sköna Cilento området. I fjärran kan man skymta havet samt det arkeologiska området Velia, och små landsbyar. Närmaste by som ligger ca. 2 km bort heter Terradura - och de närmaste städerna är Ceraso och Ascea. I Terradura ligger en liten matvaruaffär (alimentare) och man hittar supermarked i bl.a. Marina di Ascea.

Le Favate är en riktigt rustik agriturismo där man fortfarande producerar både olivolja och vin som går att köpa på gården. Gården ägs av familjen Licusati och det är frun Elvira som står för de dagliga sysslorna och ser till att det råder en trevlig och familjär atmosfär. Om man inte har något emot grusväg, finns det en genväg som för dig direkt till Velia ca. 5 km. bort, alternativet är den asfalterade vägen till Ascea ca. 10 km. bort.

Läs mer om Residence Le Favate

Gården består av flera byggnader. I huvudbyggnaden finns det kontor, ett privat kapell, uppehållsrum, restaurang, terrass och totalt 12 rum. - se under Agriturismo. I grannbyggnaden bredvid Casa Favatefinns det 2 lägenheter och i den närliggande vattenmöllan håller ägaren på att inreda ytterliggare 2 lägenheter. Ca. 300 m bort ligger Casa Mateo där det finns totalt 4 lägenheter. Man kan endast nå detta boende i bil och det finns plats att parkera i närheten av alla byggnader. De sista ca. 100 meter fram till Le Favate är en rätt ojämn grusväg.

Le Favates härliga pool ligger vid huvudbyggnaden mitt ibland olivträd som skapar en skön tillvaro. Området är utmärkt för de som vill gå på sköna vandringsturer eller kortare promenader. Det finns möjlighet att köpa frukost och/eller middag i Le Favates restaurang. Detta avtalas med husets fru och betalas på stället.

Alla lägenheter är snyggt men enkelt och rustikt inredda. De är alla utrustade med TV, telefon, kök med 4 kokplattor, kylskåp, brödrost och strykjärn. Lägenheterna i Casa Matteo har dessutom ugn.

Casa Favate
- är ett separat hus som ligger vid Le Favates huvudbyggnad och poolen. Det är inrett med totalt 3 lägenheter varav den ena är för privat bruk.
Lägenheten Casa Favate 2 rums 2/4 sängar består av kök / uppehållsrum med dubbel bäddsoffa. På första våningen finns det ett dubbelrum samt badrum med toalett och dusch.
Lägenheten Casa Favate 3 rums 3/5 + 1 sängar består av kök / uppehållsrum med dubbel bäddsoffa. På första våningen finns ett litet rum med enkelsäng (plats för extra säng) samt dubbelrum och badrum med toalett och dusch.

Casa Matteo
- är ett separat hus som ligger ca. 300 meter från huvudbyggnaden och poolen. Det finns totalt 4 inredda lägenheter.
Lägenheterna i Casa Matteo 3 rums 4 + 1 sängar är fördelade på bottenplan och första våningen. De består av kök / uppehållsrum, terrass eller balkong, ett sovrum med dubbelsäng och ett rum med två separata sängar samt badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet för en extra säng i köket/uppehållsrummet.

Dölj texten
 
 
search map