Agriturismo i Ascea i Kampanien

Agriturismo Le Favate

 
Agriturismo Le Favate är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Le Favate är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ascea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Le Favate ligger mitt ibland olivodlingarna i det sköna Cilento området. I fjärran kan man skymta havet, det arkeologiska området Velia, och små trevliga landsbyar. Närmaste by som ligger ca. 2 km bort heter Terradura och de närmaste städerna är Ceraso och Ascea, ca. 10 km. bort.

Le Favate är en riktigt rustik agriturismo där man fortfarande producerar både olivolja och vin, de har även deras egen demonstrationslokal, som går att köpa på gården. Gården ägs av familjen Licusati och det är frun Elvira som står för de dagliga sysslorna och ser till att det råder en trevlig och familjär atmosfär.

Läs mer om Agriturismo Le Favate

Gården består av flera byggnader. I huvudbyggnaden finns det kontor, ett privat kapell, uppehållsrum, restaurang, terrass och totalt 12 rum. I grannbyggnaden bredvid finns det 2 lägenheter och i den närliggande vattenmöllan håller ägaren på att inreda ytterliggare 2 lägenheter. Ca. 300 m bort ligger Casa Mateo där det finns totalt 4 lägenheter - se under Residence Le Favate. Man kan endast nå detta boende med bil och det finns plats att parkera nära alla byggnader. De sista ca. 100 meter fram till Le Favate är en rätt ojämn grusväg.

Le Favates härliga pool ligger vid huvudbyggnaden mitt ibland olivträd som skapar en skön tillvaro. Området är utmärkt för de som vill gå på sköna vandringsturer eller kortare promenader. Man kan välja att bo med frukost eller halvpension och de goda rätterna serveras på terrassen eller i den härliga restaurangen beroende på väder och vind. Boende med halvpension inkluderar inte dryck.

Le Favates totalt 12 rum ligger alla i huvudbyggnaden på bottenplan (med egen ingång), första,eller andra våningen, som man når via en massiv stentrappa. Det finns inte hiss varför vi inte rekomenderar detta åt gångbesvärade. Alla rum är förhållandevis stora och snyggt inredda i rustik lantstil med telefon, TV och badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork. Enstaka rum har dessutom öppen spis och plats till en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map