Semesterbostäder & hotell i Ascea Marina

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ascea Marina ligger vid havet nedanför en sluttning där själva Ascea ligger. Här bor hälften av invånarna som finns i hela Ascea kommun och det medför att det finns fler butiker än i den äldre stadsdelen längre upp. Nere i Ascea Marina finns det också tågstation där nästan alla tåg mellan Neapel (Napoli) och Reggio Calabria stannar.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Blå flagg

Att bli tilldelad den Blå Flaggan är ett erkännande för det kristallklara havsvattnet och de rena stränderna, samt bekvämligheterna som finns tillgängliga på stranden. Till följd av detta, är stranden mycket populär bland lokalbefolkningen och många italienare väljer att tillbringa sin semester eller weekend här. Det finns flera restauranger där du kan njuta av god ost och kött från inlandet och om du gillar fisk och skaldjur kommer du att finna det i överflöd, då det fångas färsk fisk varje dag av de lokala fiskarna.

Läs mer om Ascea Marina

Mer än bara sol och bad

Om du anländer med tåg och vill ta dig runt med kollektivtrafik kommer du lätt att kunna ta dig till Velias utgrävningar och förflytta dig längs kusten inkluderat Palinuro i söder och Castellabate i norr. Men med bil, kommer du att ha fler alternativ. Du kan t ex köra upp i bergen varifrån utsikten är fantastisk (turen till Monte Gelbison och San Severino di Centola rekommenderas) och på andra sidan bergen i Padula kan du tillbringa en underbar dag mellan det antika Coslinum, det medeltida centrumet och klostret Certosa di San Lorenzo.

Dölj texten
 
 
search map