Omdömen från Båtturer på Amalfikusten & Capri

 
Båtturer på Amalfikusten & Capri är inte tillgänglig i dagsläget
Båtturer på Amalfikusten & Capri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfikusten här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Båtturer på Amalfikusten & Capri

Läs personliga omdömen av Båtturer på Amalfikusten & Capri som ligger i Kampanien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Båtturer på Amalfikusten & Capri. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Hans och fru från Ekerö i Sverige passade på att njuta av en heldagstur med privat båt på Amalfikusten & Capri den 4:e juni 2010.

Resans höjdpunkt. Signor Agostino tog väl hand om oss under båtdagen, en lugn och sansad resa i vackra vatten. Lunch på en av fiskrestaurangerna i Nerano (som inte verkar lätt att nå för andra än båtgäster för tillfälliga besök) en av resans höjdpunkter. Tack Marcus för stort tålamod och lång inplanering av en resa som blev både detaljplanerad och lyckad in i minsta detalj! Vi var mycket nöjda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map