Semesterbostad på Amalfikusten

Båtturer på Amalfikusten & Capri

 
Båtturer på Amalfikusten & Capri är inte tillgänglig i dagsläget
Båtturer på Amalfikusten & Capri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfikusten här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Att uppleva den vackra Amalfikusten och ön Capri från havet är en upplevelse ut över det vanliga. Nu erbjuder vi våra kunder en exklusiv service som kan sätta pricken över i:et under er semester.

Oavsett om man är en äventyrlig familj, förälskat par, bröllopsresenär eller bara älskar att tillbringa tid på havet så kan vi erbjuda båtturer helt efter era krav och önskemål. Våra priser nedan är förslag på populära turer men vi tar gärna emot just ert önskemål och lämnar en offert.

Läs mer om Båtturer på Amalfikusten & Capri

Heldag Amalfikusten – Capri:

Heldag från Capri till Positano och Amalfikusten, med drop-off på valfri ort (hamn) på Amalfikusten. Vid Capri blir det en rundtur runt ön då man åker under de berömda Faraglioni. Stannar för ett dopp i Gröna grottan, vita grottan och vi besöker den kända Blå Grottan. Man blir bjuden på aperitif ombord och besöker stranden vid Nerano där det finns möjlighet att äta lunch på egen räkning. Efter besöket och ev. lunch finns det tid för en sista simtur utanför ön Li Galli (isola delle sirene di Ulisse) och slutligen går turen tillbaka hem igen.

på Båtturer på Amalfikusten & Capri

Båt Selva (7 meters, 150 hästkrafter)

Denna hastighetsbåt har fint solutrymme och skärmtak för skugga.

Båt Gozzo Sorrentino (7,8 meters, 130 hästkrafter)

Denna båt har ett stort omfattande solutrymme och samtidigt platser i skugga som kompleteras med bekväma kuddar och sötvatten dusch.

Båt Panthea Cabin Crusier (10 meters, 2 motors 160 hästkrafter)

Denna crusing-båt är den största och har hytt med tillhörande vardagsrum, badrum, kök, rymligt soldäck med bekväma dynor och kuddar, skärmtak för skugga, landgångar på aktern, yttre duschar för att tvätta bort saltvatten efter bad samt säkerhetsutrustning.

Dölj texten
 
 
search map