Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Villa Adriana B&B

 
Villa Adriana B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Adriana B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den gröna dalen med vy mot bergen ligger detta lilla bed & breakfast Villa Adriana, nära huvudgatan i stadens nordligare del. Det tar ca 10 minuter att gå ner till stranden och väljer du att bo här är det viktigt att du är tämligen rörlig. Du måste nämligen forcera ett visst antal trappor för att komma till din logi och trappor finns det gott om i Amalfi, även om självaste huvudgatan är hyfsat platt.

Gå vilse bland de små trevliga gatorna

När du går upp genom staden från domkyrkan kommer det säkert att slå dig att Amalfi är en förhållandevis liten stad även om det är lätt att irra bort sig i de små täckta gränderna som utgör stadens gator. Längs huvudgatan finns ett stort urval av butiker som säljer allt från souvenirer till lokala produkter, övervägande citroner. Du blir naturligtvis tvungen att testa den lokala citronsnapsen Limoncello, som finns i olika varianter och styrkor. Vi är övertygade om att en och anna flaska följer med hem i bagate av denna lite exotiska dryck.

På vandringstur i naturen

Amalfi har även ett bra urval av både caféer och restauranger och flera har havsutsikt. Väljer du att sätta dig framför domkyrkan bör du vara uppmärksam på att priserna tangerar vara lika de runt Markusplatsen i Venedig, d v s höga. Hör du till de aktiva kan vi rekommendera en vandringstur ut i den sköna naturen med sina citronplantage och ev besöka den nedlagda pappersmöllan. Du kan även besöka det gamla pappersmuseet och få dig en spännande inblick i stadens historia.

Börja dagen i solen

Det bästa med Villa Adriana är den stora takterrassen, där det finns bord och stolar, samt solbäddar och parasoll med utsikt över de vackra bergen. Under sommaren kan du äta din frukost på terrassen medans du njuter av utsikten. Det serveras en continental frukost med ett begränsat urval av både söta som salta produkter. Du kan njuta av en espresso eller cappuccino från baren som håller öppet den mesta tiden under dagen och som även serverar lättare snacks och förfriskningar. Om du kommer till Amalfi i bil kan du ringa till stället ca en timme före beräknad ankomst så kan de organisera parkering till dig och du kan räkna med ett pris på ca 20 euro per dag. Det finns gratis Wi-Fi på hela Villa Adriana.

Läs mer om Villa Adriana B&B

Enkla men komfortabla rum

Villa Adriana är ett litet men trevligt ställe med endast 10 rum. Alla rum har en mindre balkong eller veranda. Rummen har aircondition, Sat-TV, kassafack, minibar, Wi-Fi och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Villa Adriana B&B

Dölj texten
 
 
search map