Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Terrazza Sospiro

 
Terrazza Sospiro är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Sospiro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Terrazza Sospiro kan man blanda nöjet med att vara i Amalfi och njuta av deras stämningsfulla togr vid domkyrkan och smala gångar under husen med en fabellik utsikt och en rofylld position. För att få njuta av detta måste man dock arbeta lite också, det är nämligen 160 trappsteg upp till huset!

Det är ett rent nöje att vistas i lägenheten och den är välutrustad. Här finner du nämligen en stor terrass med utsikt över domkyrkan och havet samt grill, satellit-TV, tvättmaskin, badkar med vattenmassage och aircondition.

Läs mer om Terrazza Sospiro

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
-Lägenheten är på ca. 90 m² och terrassen är på hela 75 m². Man kommer direkt in i ett rymligt och elegant uppehållsrum med satellit-TV och bäddsoffa. I lägenheten finns dessutom ett sovrum med dubbelsäng och havsutsikt, ett sovrum med två enkelsängar, ett välutrustat kök med ugn, micro och utgång till terrassen, ett badrum med toalett och badkar med vattenmassage, ett till badrum med toalett och dusch samt en tvättstuga med tvättmaskin. På terrassen finns det bord och stolar så man kan njuta av utsikten och det fina vädret medans man äter.

Dölj texten
 
 
search map