Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Terrazza Rotonda sul Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna lägenhet ligger precis vid vattnet i Amalfis historiska centrum. Det är endast 15 trappsteg mellan vägen och ingången till bostaden, och det är lika kort avstånd till ett hav av restauranger och caféer, till shoppingmöjligheter, till busstationen och till den lilla hamnen där du bland annat kan åka på båtturer till Capri, Ischia, Positano eller Sorrento. Här kan du låta bilen stå parkerad hela semestern!

Ute om dagen, hemma om kvällen

Lägenheten ligger nära Domkyrkans torg, och precis ovanför rondellen där fordon svänger mot stadens parkering eller fortsätter längs kusten. Man ska därför vara beredd på att det är en hel del trafik om dagen - men då är ni troligen ändå inte hemma. Om kvällarna och nätterna är det rätt lugnt, och då kan ni njuta av havsutsikten och lägenhetens centrala läge från er terrass. Det är alltså en perfekt lägenhet till de resenärer som räknar med att vara utomhus om dagarna, men vill njuta av kvällarna på terrassen.

Läs mer om Terrazza Rotonda sul Mare

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten är ca 40 m² och ligger på andra våningen. Den består av vardagsrum med kökshörna (med ugn) och bäddsoffa till en person samt utgång till den lilla terrassen på ca 4 m² (med bord och stolar), sovrum med dubbelsäng och fransk altan med havsutsikt från sidan, samt utblick över Domkyrkans torg, samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har vidare aircondition, TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Marinella

Amalfi, Kampanien

Terrazza Rubino

Atrani, Kampanien

Terrazza Masaniello

Atrani, Kampanien

Rekommendationer till dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Casale Villarena

Nerano, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map