Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Terrazza Melito

 
Terrazza Melito är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Melito är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I en trevåningsbyggnad ligger denna lilla enrumslägenhet med en spektakulär utsikt över det blå havet. Här kan man njuta av utsikten från den övertäckta terrassen.

Den hektiska staden Amalfi ligger inom gångavstånd från lägenheten (ca 1,5 km bort) och det är ett rent nöje att utforska den med sina livliga små gator, sina kyrkor, många restauranger och kafèer, butiker och stranden.

Läs mer om Terrazza Melito

I slutet av en ca 100 trappsteg långa trappa ligger ingången till lägenheten . Vi rekommenderar inte att ankomma i bil då det är besvärligt att parkera i området. Men om du kommer i bil kan ni använda det lokala garaget i Amaflis centrum mot betalning. Men bil är som sagt inte nödvändigt här då de offentliga transporterna är riktigt goda. I botten av trappan ligger en busshållsplats som gör det enkelt och billigt att ta sig runt i området.

Trerumslägenhet med 4 + 2 sovplatser (med terrass och havsutsigt):
- Lägenheten är på 100 m². Från entren ligger ett vardagsrum/allrum med dörr ut till terrassen. Uppehållsrummet är inrett med ett matbord för 6 personer, en lädersoffa, 2 länstolar och en TV (endast italienska kanaler). I köket finns spsi, ugn, kylskåp, brödrost, matbord och tvättmaskin. Det finns två sovrum med dubbelsäng (det ena har glasdörr ut mot en övertäckt trädård) och ett separat rum med dörr till terrassen och en dubbelbäddsoffa som mot beställning och i tillägg mot betalning kan användas. Terrassen har bord och stolar så man kan sitta ute och äta. Bredvid köket finns ett badrum med badkar och dusch, toalett och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map