Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Terrazza Marinella

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hör du till de resande som sätter pris på att bo centralt i en trevlig kuststad och som gärna vill få så mycket som möjligt? Denna ljusa och inbjudande familjelägenhet med plats för fem personer har vad du kommer till Italien för.

Härligt centralt

Lägenheten ligger på sista våningen i en byggnad från 1800-talet utan hiss och nås via ca. 120 trappsteg. Inredningen är trevlig och håller god standard medan möblemanget går i typisk medelhavsstil. Även om lägenheten ligger centralt i Amalfi så har man bara 600 meter till stranden som består av småsten. Den centrala belägenheten gör att man har ett fint utbud av caféer, barer, restauranger och shopping möjligheter precis utanför dörren.

Parkering och transport Amalfikusten

För de som ankommer med bil finns det en allmän betalparkering och för de som reser kommunalt är det inte långt till närmsta busshållplats. Vare sig man reser runt i bil eller med buss så tar man sig snabbt och smidigt runt till andra trevliga städer och byar längs kusten. Besök gärna Positano (17 km), Salerno (23 km), Sorrento (35 km) och Napoli (60 km). Närmaste tågstation finner man i Salerno (23 km).

Fyrarumslägenhet Marinella med 5 sovplatser:
- Lägenheten är fördelad på två våningar samt en stor takterrass. På första våningen finner man ett rymligt uppehållsrum med soffa, kök, två sovrum (båda med dubbelsäng) samt badrum / toalett. På andra våningen finns sovrum med enkelsäng, badrum med dusch samt den stora möblerade takterrassen. I lägenheten finner man all modern komfort så som TV, diskmaskin, tvättmaskin och aircondition.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Rekommendationer till dig

Terrazza Masaniello

Atrani, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Populärt i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map