Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Terrazza La Perla

 
Terrazza La Perla är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza La Perla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger centralt i Amalfi men man kommer inte undan de många karaktäristiska trapporna för att ta sig till dess läge, 140 trappsteg ovanför stadens centrum. Från den 60 m² stora terrassen har man bra utsikt över havet, stadens tak och bergen som omger staden.

Rymlig lägenhet

Lägenheten är på 90 m² fördelade på två våningar och inredd med vackra äldre möbler. På golvet ser man vackra antika kakelplattor, dekorerade i blått och blomster.

Läs mer om Terrazza La Perla

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Längst ner hittar man två dubbelrum, det ena med privat badrum med dusch, och ännu ett badrum med dusch. På översta våningen, som ligger precis under taket och därför har sneda väggar, hittar man ett härligt öppet vardagsrum inrett med behagliga sittgrupper, däribland två bäddsoffor, TV och utgång till den stora terrassen varifrån man har en imponerande utsikt över havet och staden. På denna våning finns dessutom köket (med tvättmaskin) och en rymlig matplats.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza La Perla

Läs personliga omdömen av Terrazza La Perla som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza La Perla. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Terrazza La Perla

Bedömning av Terrazza La Perla

Vacker utsikt över Amalfi stad och vattnet från den härliga terrassen, men inte för folk som inte kan gå i trappor - 40 steg upp till huvuddörren och ytterligare 90 steg upp till lägenheten. Så bra träning till alla de härliga vandringsturerna i området.

Läs mer

Bedömning av Terrazza La Perla

Läs mer

Toppenläge och utsikt

Härlig lägenhet med vacker takterrass, smakfullt inredd och välutrustat kök. Perfekt för två par + ev barn.

Läs mer

Perfekt lägenhet

Charmig pärla med bra läge och bra faciliteter. Utsikten och takterrassen är toppen. Kontoret var hjälpsamma och vänliga från start till slut.

Läs mer

Riktigt läcker lägenhet

Som alltid är vi mycket nöjda med den service vi fått av In-Italia och deras samarbetspartner i Italien.

Lägenheten var superfantastisk och uppfyllde verkligen våra förväntningar.

Läs mer
 
search map