Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Taxi

 
Taxi är inte tillgänglig i dagsläget
Taxi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Oavsett om man kommer till Rom eller Napoli flygplats skall man - om man nu inte väljer att använda den offentliga transport - genom en rad av olika stoppställen innan man når sitt semester-mål på Amalfikusten.

Om man vill undgå dessa obligatoriska byten mellan tåg, buss och kanske båt, kan man beställa transfer hos In-Italia. Det samma gäller om man vill undgå att hyra bil, något man med ro i sinnet kan göra när turen går till Amalfikusten, om man bosätter sig i städerna. Här kan en bil vara ganska onödig då transportnätet på kusterna är väldigt välfungerande och bra utbyggt - både gällande buss och båt.

Beställer man transfer blir man hämtad på flygplatsen av en chaufför som kör direkt till er semesterbostad. Er resa blir inte bara lättare men även mer behaglig och restiden kortare.

I prislistan nedanför ingår följande städer i betecknigen "Amalfikusten": Amalfi, Atrani, Conca dei Marini, Maiori, Minori och Ravello. Städerna Positano och Praiano ligger som bekant också på Amalfikusten men priset till dessa är lägre då de lättare nås från flygplatserna i Rom och Napoli.

 
 
search map