Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Residence Mare Club

Residence Mare Club ligger helt ut till havet Den privata terrassen Entrén Rummet Poolen på Grand Hotel Excelsior Terrass på caféet 180 grader havsutsikt Utsikt från den privata terrassen
 
Residence Mare Club är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Mare Club är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Mare Club ligger mitt emot den privata strand som hör till det 4-stjärniga Grand Hotel Excelsior, som ligger lite längre uppför berget nära den trevliga landsbyn Pogerola (3,5 km bort). Det är ca. 2 km till Amalfis historiska centrum och du bor här med den mest fantastiska panoramautsikten över Medelhavet.

Bo på "rätt" sida av vägen

Residence Mare Club ligger på den "rätta" sidan om vägen - alltså ner mot havet. Det finns endast 3 rum totalt där In-Italia valt det bästa som har en stor privat terrass med havsutsikt. Ingången sker direkt från vägen och man kommer först in till en liten bar som även fungerar som reception och frukostmatsal. Till baren hör en stor terrass som även är öppen för utomstående gäster. Baren stänger kl. 17 varje dag.

Läs mer om Residence Mare Club

Njut av stranden nedanför

Ställets största attraktion förutom utsikten är den fina stranden som är en av områdets bästa och som man lätt når via en hiss. Denna service som också inkluderar två solstolar och en parasoll är gratis för In-Italias gäster - då andra betalar min. 10 Euro per person / dag. Stranden används även av Hotel Excelsiors gäster samt andra närliggande hotells gäster. Dessutom har man tillgång till poolen på Hotel Excelsior och transport kan ske gratis med hotellets minibuss.

Ankom i bil eller med offentlig transport

Ankommer man i bil kan man parkera gratis längs vägen men i högsäsongen kan det krävas lite tid för att hitta plats under dagtid. Kommer man istället med offenlig transport finns det en busshållplats nästan utanför dörren. Man kan även åka med Hotel Excelsiors minibuss till och från Amalfi. Pga. läget ut mot vägen bör man räkna med en del trafik medan det om natten är förhållandevis lugnt och fridfullt. Frukostbuffén serveras varje dag på Hotel Excelsior och du kan transportera dig fram och tillbaka gratis med hotellets minibuss, och utsikten från restaurangen är helt fantastisk.

Endast ett rum..., med egen terrass!

Rummet är fint men enkelt inrett samt utrustat med dubbelsäng, aircondition, TV, badrum med dusch och en härlig möblerad terrass med fantastisk utsikt. Frukosten serveras på rummet.

OBS! Mare Club är ett litet annex som hör till det 4 stjärniga Grand Hotel Excelsior som ligger ca. 3,5 km bort, och där ni checkar in ifall ni kommer efter kl. 17:00. Ankommer ni mellan kl. 14-17:00 sker check-in direkt på stället.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Mare Club

Läs personliga omdömen av Residence Mare Club som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Mare Club. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Residence Mare Club

Bedömning av Residence Mare Club

Rummet är VERKLIGEN bristfälligt. Det var ENDAST kallt vatten så vi fick ta iskalla bad. Det stod att där inte var ett kylskåp, men det fanns det. Det stor att där var frukost på rummet, det var det INTE. Man måste ta en buss till det andra hotellet för att få frukosten som är inkluderad i priste. Det är också ok, men vi hade ju förväntat oss ngt annat när vi nu blivit lovade det. Bussen mellan Grand Hotel Exensior och vårt hotell (vid stranden) och Amalfi stad fungerade mycket bra, och var lätt att nyttja.

På terrassen stod EN nedsliten stol och ett bord som höll på att falla samman. Därutöver var utsikten härlig men stöket från vägen där italienarna öppet skriker varje gång de kör runt ett hörn, var våldsamt. Dock var utsikten härlig men man kände sig lite instängd på grund av den 2 meter höga häcken runt terrassen.

Stranden var det absolut bästa.
Vattnet var rent och härligt kallt. Alla stenarna på stranden gjorde det lite svårt att komma upp och ner i havet. Man sjönk i och det krävdes lite övning. Inte något för människor som har svårt att gå.
Dock var det en stenstrand, men allt fungerade som det skulle och det var ett härligt ställe med massor av liggstolar, duschar, restaurang/bar med ett ok urval av mat, dryck och glass, toalett, wifi, musik i bakgrunden och en hjälpsam badvakt.

Läs mer

Residence Mara Club Amalfi

Fantastisk utsikt. Rummet har en 35 m2 stor altan med fantastisk utsikt över havet och till sidorna mot Amalfi på ena sidan och Capri på den andra. 70-80 meter under ligger en privat stenstrand som man tar hissen ner till.
Rummet och altan ligger up mot huvudvägen, så en del stök från trafiken kan inte undvikas, framförallt inte när bussarna kör förbi. Men det är inte något man inte kan leva med.
Shuttlebussarna mellan huvudhotellet och Amalfi kör cirka 12 gånger om dagen, så det fungerar bra med att komma in till stan. Det är dock inte längre än att man kan promenera in dit på 15-20 minuter. Det är dock lite roligare att gå ner till staden, än tillbaka upp till Residence Mare Club - det är trots allt en viss höjdskillnand.

Läs mer

Bedömning av Residence Mare Club

Läs mer

Bedömning av Residence Mare Club

Läs mer

Bedömning av Residence Mare Club

Läs mer

Fantastisk utsikt

Vi var mycket nöjda med att bo på Residence Mare Club.
Hade stora svårigheter med att hitta stället. Det är ingen skylt på huset som indikerar att det är Residence del Mare - inte heller att det är hotellets hiss. Vi vill rekommendera att ni framöver hänvisar direkt till hotellet, de är mycket hjälpsamma där.

Läs mer
 
search map