Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Residence Mare Club

Residence Mare Club ligger helt ut till havet Den privata terrassen Entrén Rummet Poolen på Grand Hotel Excelsior Terrass på caféet 180 grader havsutsikt Utsikt från den privata terrassen
 
Residence Mare Club är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Mare Club är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Mare Club ligger mitt emot den privata strand som hör till det 4-stjärniga Grand Hotel Excelsior, som ligger lite längre uppför berget nära den trevliga landsbyn Pogerola (3,5 km bort). Det är ca. 2 km till Amalfis historiska centrum och du bor här med den mest fantastiska panoramautsikten över Medelhavet.

Bo på "rätt" sida av vägen

Residence Mare Club ligger på den "rätta" sidan om vägen - alltså ner mot havet. Det finns endast 3 rum totalt där In-Italia valt det bästa som har en stor privat terrass med havsutsikt. Ingången sker direkt från vägen och man kommer först in till en liten bar som även fungerar som reception och frukostmatsal. Till baren hör en stor terrass som även är öppen för utomstående gäster. Baren stänger kl. 17 varje dag.

Läs mer om Residence Mare Club

Njut av stranden nedanför

Ställets största attraktion förutom utsikten är den fina stranden som är en av områdets bästa och som man lätt når via en hiss. Denna service som också inkluderar två solstolar och en parasoll är gratis för In-Italias gäster - då andra betalar min. 10 Euro per person / dag. Stranden används även av Hotel Excelsiors gäster samt andra närliggande hotells gäster. Dessutom har man tillgång till poolen på Hotel Excelsior och transport kan ske gratis med hotellets minibuss.

Ankom i bil eller med offentlig transport

Ankommer man i bil kan man parkera gratis längs vägen men i högsäsongen kan det krävas lite tid för att hitta plats under dagtid. Kommer man istället med offenlig transport finns det en busshållplats nästan utanför dörren. Man kan även åka med Hotel Excelsiors minibuss till och från Amalfi. Pga. läget ut mot vägen bör man räkna med en del trafik medan det om natten är förhållandevis lugnt och fridfullt. Frukostbuffén serveras varje dag på Hotel Excelsior och du kan transportera dig fram och tillbaka gratis med hotellets minibuss, och utsikten från restaurangen är helt fantastisk.

Endast ett rum..., med egen terrass!

Rummet är fint men enkelt inrett samt utrustat med dubbelsäng, aircondition, TV, badrum med dusch och en härlig möblerad terrass med fantastisk utsikt. Frukosten serveras på rummet.

OBS! Mare Club är ett litet annex som hör till det 4 stjärniga Grand Hotel Excelsior som ligger ca. 3,5 km bort, och där ni checkar in ifall ni kommer efter kl. 17:00. Ankommer ni mellan kl. 14-17:00 sker check-in direkt på stället.

Dölj texten
 
 
search map