Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Residence Antica Dimora

 
Residence Antica Dimora är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Antica Dimora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Antica Dimora är en trevlig villa med lägenheter för totalt 6 personer, som ligger på kustvägen ca. 2 km utanför Amalfi i riktning mot Positano.

Villans nedervåning är inredd med lägenheter, som kan hyras tillsammans till max. 6 personer, eller i tre olkia kombinationer för 2 eller 4 personer. In kommer man genom en stor järnport, och villan ligger cirka 30 trappsteg upp för en trappa, som förbinder vägen och ingången, varför villan inte kan rekommenderas till personer med gångbesvär. På grund av läget bör man räkna med visst trafikbuller under högsäsong.

Läs mer om Residence Antica Dimora

Det hör gemensam trädgård til lägenheterna, var det finns bord och stolar, samt solstolar och grill. Ägaren har även planer på att installera en mindre fristående pool,- men det kan ännu inte garanteras. Närmaste badmöjligheter är därför i nuläget den fina stranden, som ligger nedanför villan, och som nås av ca. 300 trappsteg, eller med hiss (mot betalning) i en av grannbyggnaderna.

Kommer man i bil, kan man parkera gratis längs vägen, och kommer man med offentlig transport, kör bussarna precis utanför dörren flera gånger i timmen, i riktning mot Amalfi och Positano samt Agerola / Pogerola.

Lägenheterna är från 2003 och är alla fint inredda med aircondition, satellit-TV, säkerhetsbox, skåpkök med 2 elektriska kokplattor, bord och stolar samt badrum med dusch, hårfön och toalett. Villan består av ett dubbelrum samt två lägenheter, som alla kan förbindas med varandra och bli till en stor lägenhet med 6 sovplatser.

Det är ett dubbelrum med bad och utgång till trädgården, som endats hyrs ut i kombination med den stora lägenheten. Finns även en tvårumslägenhet med uppehållsrum med soffa och liten kokvrå, dubbelrum, bad och utgång till trädgården, och en enrumslägenhet med dubbelsäng, liten kokvrå samt ett litet badrum, och utgång till trädgården.
Följande kombinationer är möjliga:
Kombination A: 2 lägenheter samt dubbelrum (totalt 6 personer)
Kombination B: 2-rumslägenhet samt dubbelrum (totalt 4 personer)
Kombination C: lägenhet (totalt 2 personer)

Dölj texten
 
 
search map