Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Residence Amalfi Dreams

 
Residence Amalfi Dreams är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Amalfi Dreams är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I centrum av Amalfi, på det fina torget Piazza dei Dogi, ligger dessa 4 trevliga och mycket välhållna lägenheter som utgör Residence Amalfi Dreams.

Piazza dei Dogi ligger precis bakom domkyrkeplatsen, och är utan tvivel en av de lugnaste och trevligaste platserna i Amalfi, trots det supercentrala läget. På torget hittar man både bar, restaurang samt flera små butiker.

Läs mer om Residence Amalfi Dreams

Lägenheterna ligger på tredje våningen (45 trappsteg) i samma palats som en liten ostbutik. Alla lägenheter har uppehållsrum med litet bord samt stolar, satellit-TV, aircondition och/eller värme, dörrtelefon, kokvrå med 2 elplattor samt litet kylskåp med frys. Parkering i närheten kan beställas mot betalning.

Lägenheterna kan hyras var för sig eller tillsammans, då de rymmer max 12 personer. Alla lägenheter har 2 namn, - men ligger alltså inte i byarna med samma namn, som några amerikanska gäster ibland missförstått (!).

OBS: Vi vill uppmärksamma att det inte är tillåtet att röka i lägenheterna.

Lägenheterna på Residence Amalfi Dreams

Enrumslägenhet Lavanda / Praiano med 2 sovplatser

Lägenhet Lavanda / Praiano består av ett uppehållsrum med dubbelsäng och kokvrå, samt en liten terrass mot gården. Det finns ett störra badrum med badkar och toalett. Man ska dock vara uppmärksam på att taket är lågt i badrummet, maximal ståhöjd är 185 cm.

Enrumslägenhet Camelia / Ravello med 2 sovplatser

Lägenhet Camelia / Ravello består av ett uppehållsrum med dubbelsäng och kokvrå. Lägenheten har fransk balkong och utsikt mot platsen och den berömda domkyrkan. Det finns badrum med dusch och toalett.

Enrumslägenhet Delle Rose / Amalfi med 2/4 sovplatser

Lägenhet Delle Rose / Amalfi består av stort uppehållsrum (ursprungligen 2) med dubbelsäng samt dubbel bäddsoffa samt kokvrå. Det finns en fransk balkong med utsikt mot torget och domkyrkan, samt badrum med dusch och toalett.

Tvårumslägenhet la Terrazza / Positano med 2/4 sovplatser

Lägenhet La Terrazza / Positano består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa samt kokvrå. Från uppehållsrummet finns det utgång till en förhållandevis stor terrass som vätter mot gården. 5 trappsteg upp ligger lägenhetens dubbelrum, och här finns också badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map