Semesterbostad i Amalfi på Amalfikusten

Quattro Passi

 
Quattro Passi är inte tillgänglig i dagsläget
Quattro Passi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Quattro Passi ligger på samma torg som den berömda domkyrkan. Här befinner sig därför många besökare och turister under dagstimmarna, men på kvällarna och om natten är här ganska lugnt och trevligt. I kort avstånd från lägenheten hittar du ett oändligt antal restauranger och små matvarubutiker.

På utflykt

Bilen är inte nödvändig i Amalfi, då busstationen ligger några få meter från lägenheten. Bussarna kör både mot Salerno och därmed de östra delarna av Amalfikuten, till Positano och Sorrento och därmed de västra delarna av samma kust, samt upp i bergen mot Ravello och Scala. De kör ofta och är ett strålande transportmedel för en full upplevelse av området. Den lilla hamnen, varifrån du bland annat kan ta båten till Sorrento, Positano, Capri och Ischia, ligger också mycket nära lägenheten, så dagens upplevelser kan alltså också nås via båt (dock ska du vara uppmärksam på att flera av dessa båtturer har begränsade avgångar utanför högsäsong).

Läs mer om Quattro Passi

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
Det är endast 20 trappsteg från gatuplan till ingången av lägenheten. Lägenheten är på ca 45 m² och består av kök med ugn samt diskmaskin, vardagsrum med matsalsavdelning och bäddsoffa för 2 personer (bäst till barn under 12 år), samt fönster med utsikt över torget; sovrum med dubbelsäng avskilt från vardagsrummet med en glasdörr (inga fönster i rummet), och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med TV, aircondition, tvättmaskin och diskmaskin.

Dölj texten
 
 
search map