Hotell i Amalfi på Amalfikusten

L'Antico Convitto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du kommer att älska amalfi

L’Antico Convitto ligger lite tillbakadraget i centrum av Amalfi inte långt från stranden och domkyrkan.Själva Amalfi stad är inte så stor men du kan ändå snabbt gå vilse bland snirklande gator och gränder. Det finns många spännande små affärer där du kan hitta allt från souvenirs till lokala produkter, naturligtvis med citron som tema, och du får inte missa chansen att smaka på en Limoncello (citronsnaps) så som den ska smaka. Det finns gott om trevliga barer där du kan köpa dig förfriskningar, äta en läcker kaka och bara njuta av tillvaron.

Om du behöver ett luftombyte och tillhör den aktiva skaran kan vi rekommendera en tur upp i dalen och glöm inte att besöka det intressanta pappersmuséet. Amalfi har en fin liten strand som snabbt blir fylld under sommarhalvåret. Här kan du hyra solstolar och parasoll men det finns även en offentlig strand där du kan lägga dig på din medtagna handduk. Amalfi är en bra utgångspunkt till att utforska närområdena och ta gärna bussen till Ravello och Salerno. Från hamnen kan du ta båt till ön Capri. Ska du till Pompeji eller Vesuvio vill vi rekommendera dig att hyra en bil men du bör observera på att parkeringsmöjligheterna är begränsade.

Vänlig personal ser till att du har det bra

Om du inte letar efter ren lyx och kan nöja dig med begränsad service och faciliteter då är L’Antico Convitto ett bra ställe som du kan överväga. Och även om det finns hiss är det en god idé om du är rörlig. Den vänliga personalen hjälper dig gärna med frågor och service. På takterrassen kan du njuta av tillvaron och de natursköna omgivningarna i en solsäng och under sommarhalvåret kan du också njuta av din frukost med samma spektakulära omgivingar. Alla rum har gratis Wi-Fi.

Läs mer om L'Antico Convitto

Traditionella rum

Det finns endast 11 rum på L’Antico Convitto. De är traditionellt inredda och har aircondition, TV, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på L'Antico Convitto

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map