Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det perfekta stället till att utforska Amalfikusten

Hotel Residence ligger på kustvägen i Amalfi endast ett par steg från domkyrkoplatsen och stranden. Själva Amalfi är en ganska liten stad men det är ändå lätt att gå vilse bland de smala, snirkliga gränderna. Det finns gott om små butiker som säljer souvenirer och lokala produkter, som de flesta går i solens färg eller rättare sagt citronens. Detta eftersom området är vida känt för sina Amalfi-citroner. Missa inte chansen att få smaka en limoncello-likör så som den ska smakas! Här finns även ett brett urval av trevliga barer där du kan njuta av goda drycker, äta en kaka och beskåda dagens kommers och allt annat som händer i staden.

En tur längs med strandpromenaden är ett bra sätt att slappna av på. Om du är i behov av luftombyte och om det är möjligt, för under sommarsäsongen finns det ganska många turister i centrum, rekommenderar vi en tur upp i dalen med sina citronlundar och papperskvarnar. Hör du till skaran av de som vill röra på sig lite extra och uppskattar vadnring har du här många bra tillfällen att få utöva just detta. En av de mest uppskattade rutterna är gudarnas stig varifrån du har en av de bästa utsikterna i området, och kanske t o m i hela Italien.

Inte långt från hotellet har du en liten strand som kan bli lite överfylld under sommarhalvåret och under helgerna. Där finns flera ställen du kan hyra en solsäng och där finns även en bit "fri" strand där du kan välja att lägga dig på din handduk. Även om Amalfi i sig själv är en stor attraktion vill vi rekommendera dig att ta en hyrbil (om du inte har med din egen) ett par dagar eller hänga med på en organiserad utflykt. Du kan även ta någon av de lokal bussarna, för det finns mycket spännande att se i området. Bl. a kan vi nämna Sorrento, Neapel, Positano och så naturligtvis Pompeji och öarna Capri och Ischia.

Läs mer om Hotel Residence

Bli den förste på stranden!

Hotel Residence är ett perfekt ställe att bo på. Frukosten serveras på utomhusterrassen varifrån du har en fantastisk utsikt över havet och stranden. Ja, du kan faktiskt sitta och välja ut den plats du gärna vill ha på stranden medans du njuter av ditt morgonkaffe. Till lunch och middag är du omgiven av flera bra restauranger. Under eftermiddagen kan du beställa in en aperitif i hotelbaren. Personalen vill mer än gärna hjälpa dig med reservationer, utflykter eller frågor. Om du väljer att ankomma till Amalfi med bil vill vi uppmärksamma dig om att det kan vara svårt med parkering, men du kan parkera i det närliggande parkeringshuset Luna Rosa mot betalning. Det finns gratis Wi-Fi på hela hotellet.

En blandning av moderna och klassiska rum

Det finns i allt 27 rum på hotellet i olika kategorier. De är alla fint inredda och har en liten balkong (kan vara en sk fransk balkong). En del av rummen har utsikt mot havet och kustvägen (trafikljud kan förekomma) eller mot domkyrkan. Några få rum har privat terrass. Rummen har aircondition, minibar, Sat-Tv, Wi-Fi, kassafack och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Residence

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map