Omdömen från Hotel Miramalfi
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bra hotell med fantastiskt läge

Ett hotell i utkanten av Amalfi med ett läge som slår det mesta. Hotellet ligger på en klippa, 25 m ovanför havet. Utsikten från hotellrum och frukostrestaurang över Medelhavet är helt magnifik. Fin liten saltvattenpool med solsängar längs havskanten. Ca 750 m att promenera till centrum, delvis längs en smal trafikerad väg och med en trappa på ca 100 trappsteg ner till hamnen. Hotellet tillhandahåller gratis shuttle bus till och från centrum, men inte så många avgångar. Mycket vänlig och hjälpsam personal. Skulle inte tveka att bo här igen.

Hotellet erbjuder i samarbete med några andra hotell i Amalfi guidade vandringsturer i och runt Amalfi utan kostnad. Mycket trevligt att få lite lokal guidning.

Amalfikusten som semester-destination

Upplev de vackra citronlundarna i dalgången upp från Amalfi. Det går mycket bra att ta sig till/från Amalfi med både båt och SITA-bussar till en rimlig peng. Många möjligheter till otroligt vackra vandringar mellan de olika småstäderna i närheten (Minori, Ravello, Atrani, Positano, Praiano), men var beredd på att det går mycket uppför och nerför.

Hotel Miramalfi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Miramalfi
Dubbelrum Superior med havsutsikt -
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Lite strul med att få igång från början, men sen fungerade det bra.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Visa alla omdömen från Hotel Miramalfi
 
search map