Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Miramalfi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Herr Mansi återvände till Amalfi och började att arbeta mot sin dröm, som tog honom 5 år att förverkliga. Resultatet kan du njuta av idag. Hans stora stolthet är saltvattenspoolen. Från den kan du blicka ut över kusten, både mot norr och söder - och vi behöver nog inte förklara varför hotellet har fått namnet Miramalfi.

Amalfi är en stor attraktion - av många anledningar

Amalfi i sig själv är en härlig plats att befinna sig på, men vi rekommenderar att du hyr bil åtminstone en dag, så att du kan sticka iväg på äventyr till några av alla de sevärdheter som finns i närheten. Inom bekvämt avstånd för en dagstur, kan du nå Sorrento, Napoli, Positano, och naturligtvis Pompeji. Öarna Capri och Ischia är inte heller långt bort. Detta område har så mycket att erbjuda att du lätt kan fylla dagarna med nya intryck. Om du vill spendera dagen på stranden, kan du komma dit på två vis: hiss eller trappor. Hissen är är konstruerad i klipporna och tar dig hela vägen ner. Poolen är ett annat skönt ställe där du kan koppla av. Som nämnt finns det en saltvattenspool, och den är omgiven av ett soldäck med en enastående utsikt. Här hittar du liggstolar, parasoll, och badlakan. Allt detta är fulländat med en bar, så att du slipper att bege dig hela vägen upp igen när du är sugen på an svalkande dryck - ingen risk att bli uttorkad här inte!

Till Amalfis centrum tar det cirka 20 minuter till fots, men du kan också nyttja Miramalfis shuttlebuss.

Storslagen utsikt från restaurangen

Från restaurangen kan du också njuta av en fantastisk utsikt. Herr Mansi, har arbetat för att du, oavsett var på hotellet du befinner dig, inte ska missa ett enda ögonblick av Amalfis skönhet. Utanför säsongen kan du äta inne i restaurangen som har glasväggar och luftkonditionering, och under säsongen kan du äta utomhus där köket lagar härliga lokala rätter. På kvällarna kräver hotellet att du har långa byxor på dig (män) om du vill äta på restaurangen.

Alla rum har havsutsikt

Det finns olika typer av rum att välja mellan och alla förutom enkelrummen har balkong eller terrass samt utsikt över havet. Rummen är inredda och dekorerade i klassisk stil, med en touch av Medelhavet, varmt och enkelt. Dubbelrum (superior) och suiterna har jacuzzibadkar eller dusch. I fyrbäddsrummen kan extrasängen vara i våningssäng. Alla rum har Sat-TV, luftkonditionering, minibar, kassafack och Wi-Fi.

Läs om rummen på Hotel Miramalfi

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map