Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Marina Riviera

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Marina Riviera är ett stilfullt hotell som ligger med vacker utsikt över hela bukten och Amalfi och endast några få meter från stranden, hamnen och centrala Amalfi.

Storslagen placering

Från strandpromenaden går man bara en liten bit upp på vägen mot Atrani och precis efter första kurvan finner man trappan till detta stilfulla och mycket välhållna hotell. Hotel Marina Riviera är inhyst i en vacker 1800-talsbyggnad i typisk Medelhavsstil som har fungerat som hotell ända sedan 1880. Redan i foajén möts man av utsikten över havet genom de stora panoramafönsterna. Man kommer sedan in i receptionen värifrån man kan gå ut på den vackra terassen som löper längs hela matsalen och njuta av den storslagna utsikten över bukten. Stilen är rakt igenom amalfitansk med de vackra utsmyckade kakelgolven och vita väggarna. Uppe på hotellets tak finns ytterligare en stor terass med saltvattenpool och soldäck där man kan avnjuta lata dagar i solen med den fantastiska utsikten som sällskap.

Läs mer om Hotel Marina Riviera

Smakfull inredning

Det mesta på hotellet är genomtänkt in i minsta detalj för att dess gäster ska trivas på bästa möjliga sätt. Detta familjeägda hotell är mycket välhållet och renoveras med jämna mellanrum av för att tillgodose gästernas behov och för att garantera hög kvalitet. Till frukost serveras ofta ägarens egna hembakade specialiteter i den vackra matsalen med terass med utsikt över Amalfi och bukten. På terassen kan man avnjuta sina måltider eller bara sitta och koppla av med en bok i solen.

Eleganta rum

Rummen är eleganta och smakfullt inredda och har alla utsikt mot havet. De är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, telefon, wi-fi och i badrummen finns det hårtork. Rummen med balkong har antingen fransk (som man ej kan gå ut på) eller vanlig balkong.

Läs om rummen på Hotel Marina Riviera

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map