Omdömen från Hotel Luna Convento

 
Hotel Luna Convento är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Luna Convento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Luna Convento

Läs personliga omdömen av Hotel Luna Convento som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Luna Convento. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En fanstastisk vecka på Amalfi

Vi kom söndag kväll och fick ett fint rum men påpekade att vi bokat superior rum och gärna ville ha balkong. Fanns inget ledigt rum med balkong på söndagen, men det ordnades ett jättefint rum fro m måndag. Hotellets personal väldigt hjälpsamma och tillmötes gående. God frukost, städningen i rummen perfekt. Badade i hotellets pool ett par dgr, där vi fick handdukar och solstolar. Vi är mycket nöjda med Hotel Luna Convento haft en fantastiskt fin vecka, med sol bad och härligt varmt väder och god mat !
En dag tog vi båten till Capri, vilket var sevärt. Kan verkligen rekommendera Amalfi och Luna Convento.

Rekommendationer till andra gäster

Restaurangen tvärs över gatan till vårt hotell, erbjöd väldigt god mat och fantastiskt god mat !

Hotel Luna Convento
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Luna Convento
Dubbelrum (superior) m. havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt hotell i en trevlig by

Hotellet var trevligt med bra service, ett bra läge och fantastisk utsikt över havet. Hotellets pool och privata badplats direkt i anslutning till hotellet var utmärkta.

Atmosfären och miljön i detta ombyggda kloster var rogivande och intressant.

Hotel Luna Convento
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Luna Convento
Dubbelrum m. havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Johan med familj från Bromma i Sverige bodde på Hotel Luna Convento i Amalfi från den 25. till den 27. juli 2008. Därefter gick turen vidare till Sorrento och Hotel Girasole.

Först och främst vill jag tacka er för enastående service! Jag har aldrig upplevat ett sådant proffsigt och kundorienterat bemötande.

Ni har i högsta grad bidragit med att förgylla vår vistelse med bra boende och kloka råd. De boende som vi fått genom er har varit mycket bra, Luna Conventi i Amalfi var underbart och gav oss en smakstart på vår vistelse. I vårt tycke var de mindre byarna Amalfi, Minori, Ravello m fl de charmigaste och trevligaste att vistas i. Maiori och Sorrento är lite större och ger en lite turistigare känsla.

Capri var en utmärkt endagsutflykt och man skall absolut promenera de långa trapporna upp till staden för att få njuta av utsikten och shoppingstråken.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map