Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Lidomare

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet har en liten och trevlig reception, samt flera fint inredda uppehållsrum inredda med vikt på antika möbler, och familjen som äger stället, gör mycket för att gästerna ska känna sig som hemma.

Inte för gångbesvärade

Från domkyrkan är det ca. 30 trappsteg upp till platsen, som heter Lago Duchi Piccolomini, vilket gör hotellet olämpligt för gäster med gångbesvär.

Ankomst i bil

Kommer man i bil, är det möjligt att parkera i ett närliggande parkeringshus mot betalning. Notera även att hotellet ligger i en miljö-zone.

18 rum

Av de totalt 18 rummen som är fördelade på 2 våningar, är de flesta förhållandevis rymliga. Alla har telefon, satellit-TV, minibar och badrum med dusch och toalett, samt aircondition under de varmaste månaderna.

Dubbelrum standard:
- Dessa rum vätter mot gården - så det är lugn och ro, bortsett från det ljud som naturligtvis följer med att bo i centrum av Amalfi. Några av rummen har balkong - beroende på vilken våning man hamnar på, varför balkong inte heller kan garanteras.
Dubbelrum med balkong och utsikt:
- Dessa rum vätter mot havet och har en mindre balkong (dock finns det ett enda rum sm bara har en fransk balkong). Man ska vara uppmärksam på att kustvägen går precis nedanför hotellet, varför trafikbuller inte kan undgås.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Fontana

Amalfi, Campania

Hotel Aurora

Amalfi, Campania

Hotel Le Terrazze

Conca dei Marini, Campania

Rekommendationer till dig

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Hotel Fontana

Amalfi, Campania

Populärt i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Due Relais

Vietri sul Mare

search map