Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Lidomare

 
Hotel Lidomare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Lidomare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet, som har anor från 1300-talet, har en trevlig reception, samt flera fina uppehållsrum inredda med vikt på antika möbler, och familjen som äger stället, gör mycket för att du som gäst ska känna dig som hemma.

Endast ett par minuter från stranden

Hotellet ligger endast ett par minuter från stranden men då det från domkyrkan är ca. 30 trappsteg upp till platsen, som heter Lago Duchi Piccolomini, är hotellet olämpligt för gäster med gångbesvär. Kommer du med bil, är det möjligt att parkera i ett närliggande parkeringshus mot betalning. Notera även att hotellet ligger i en så kallad miljö-zon.

Kommer du utan bil kan det vara bra att veta att det ligger en hållplats ca 100 meter från hotellet. Perfekt även de dagar du vill låta bilen stå. Lokalbussarna tar dig till olika destinationer i området.

Läs mer om Hotel Lidomare

Litet hotell med endast 18 rum

Av de totalt 18 rummen som är fördelade på 2 våningar, är de flesta förhållandevis rymliga. Alla har Wi-Fi, telefon, Sat-TV, minibar och badrum med dusch och toalett, samt aircondition under de varmaste månaderna.

De rum som vetter mot gården har ett lugnare läge, bortsett från det ljud som naturligtvis följer med att bo i centrum av Amalfi. Några av rummen har balkong - beroende på vilken våning du hamnar på, varför balkong inte heller kan garanteras.

De rum som vetter mot havet har en mindre balkong (dock finns det ett enda rum som bara har en fransk balkong). Du bör vara uppmärksam på att kustvägen går precis nedanför hotellet, varför trafikbuller inte kan undgås.

Rummen på Hotel Lidomare

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Lidomare

Läs personliga omdömen av Hotel Lidomare som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Lidomare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Hotel Lidomare

Ett äkta italienskt hotell - både personal och möblemang var som förväntat

Vädret betyder ofta mycket för att man ska få en bra semester och i Amalfi var det 26-28 grader VARJE dag. Upplevelser både till lands och till havs var alla bra upplevelser, framförallt de till havs. Massor av turister.

Läs mer

Vidunderliga Amalfi

Helt klart Europas vackraste kuststräcka. Betagande vackert.
Amalfi är fint och har en bra storlek. Staden ligger mitt på Amalfikusten, och du kan lätt ta dig till t.ex. Positano (båt eller buss) och Ravello (buss). Dessa två städer måste ses.
Bussturen till Amalfi kan vara en utmaning.

Läs mer

Amalfi

Härliga 8 dagar vid den vackra Amalfikusten - med praktfullt väder.
En mycket trevlig stad med många och bra restauranger och självklart många turister.

Läs mer

Bedömning av Hotel Lidomare

Hotellet var inte världens finaste och fräschaste. Det var sopor kvar i rummet när jag kom in och det fanns inget täcke. När jag frågade om det så fick jag en smutsig filt! Frukosten serveras i ett litet rum där alla sitter nästan i varandras famn! Mät med väst Europas mått så ska hotellet ses som en finare vandrarhem.

Läs mer

Irene och sällskap från Karlskrona i Sverige bodde på Hotel Lidomare i Amalfi från den 27. september till den 4. oktober 2008.

Vi är mycket nöjda med vår resa till Italien. Amalfi är ett litet paradis med fina omgivningar. Perfekt för vandring om man inte har anlag för svindel. Dock är inte tyristbyrån så uppdaterad över vilka vandringsmöjligheter som finns.
Vi är helnöjda med hotellet vi bokade. Det ligger centralt, litet och med god service. Förväntningarna är väl uppfyllda.

Läs mer

Jan med sällskap från Surte i Sverige bodde på Hotel Lidomare i Amalfi från den 7. till den 10. november 2007.

Amalfi och Sorento-halvön var en stor upplevelse.
Hotellet Lidomare var en positiv överraskning med sitt härliga läge bland gränderna nära torget och kyrkan. Personalen (familjen) på hotellet var mycket gästvänliga och hjälpsamma. Amalfi och Positano är orter som alla borde se någon gång i livet.

Dock hade vi missat en sak i planeringen: Vi var ett sällskap på fyra personer med en minibuss, som försökte att ta oss fram på vägarna och hitta parkeringar. De trånga vägarna och gränderna var inte gjorda för sådana fordon!

Läs mer
 
search map