Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Lidomare

 
Hotel Lidomare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Lidomare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet, som har anor från 1300-talet, har en trevlig reception, samt flera fina uppehållsrum inredda med vikt på antika möbler, och familjen som äger stället, gör mycket för att du som gäst ska känna dig som hemma.

Endast ett par minuter från stranden

Hotellet ligger endast ett par minuter från stranden men då det från domkyrkan är ca. 30 trappsteg upp till platsen, som heter Lago Duchi Piccolomini, är hotellet olämpligt för gäster med gångbesvär. Kommer du med bil, är det möjligt att parkera i ett närliggande parkeringshus mot betalning. Notera även att hotellet ligger i en så kallad miljö-zon.

Kommer du utan bil kan det vara bra att veta att det ligger en hållplats ca 100 meter från hotellet. Perfekt även de dagar du vill låta bilen stå. Lokalbussarna tar dig till olika destinationer i området.

Läs mer om Hotel Lidomare

Litet hotell med endast 18 rum

Av de totalt 18 rummen som är fördelade på 2 våningar, är de flesta förhållandevis rymliga. Alla har Wi-Fi, telefon, Sat-TV, minibar och badrum med dusch och toalett, samt aircondition under de varmaste månaderna.

De rum som vetter mot gården har ett lugnare läge, bortsett från det ljud som naturligtvis följer med att bo i centrum av Amalfi. Några av rummen har balkong - beroende på vilken våning du hamnar på, varför balkong inte heller kan garanteras.

De rum som vetter mot havet har en mindre balkong (dock finns det ett enda rum som bara har en fransk balkong). Du bör vara uppmärksam på att kustvägen går precis nedanför hotellet, varför trafikbuller inte kan undgås.

Rummen på Hotel Lidomare

Dölj texten
 
 
search map