Omdömen från Hotel La Ninfa

 
Hotel La Ninfa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Ninfa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Ninfa

Läs personliga omdömen av Hotel La Ninfa som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Ninfa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Maria och sällskap från Enskede i Sverige bodde på Hotel La Ninfa i Amalfi från den 21. till den 25. juli 2007.

Kortfattat kan man säga att vi var mer än nöjda med allt, både resmål och hotell, La Ninfa var ju supermysigt och hade verkligen fantastiskt trevlig personal. Spännande att köra bil på Amalfikusten kan man väl konstatera...

Tack för hjälpen, ska vi till Italien igen så kommer vi kontakta er!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map