Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel La Ninfa

 
Hotel La Ninfa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Ninfa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Ninfa ligger ca. 2 km från centrum av Amalfi på kustvägen mot Positano. Från hotellet har man den mest vidunerliga panoramautsikten över Medelhavet.

Hotellet är inrett i ett tidigare bostadshus, som gjorts om till hotell 2004. Det ligger mer eller mindre klistrat på klipporna högt över en av Amalfis bästa stränder. Stranden kan användas gratis om man går upp och ner, ca. 300 trappsteg. Alternativt kan man använda sig av hissen, vilket kostar 15 EUR per person per dag, och då ingår parasoll och solstol.

Läs mer om Hotel La Ninfa

Tack var läget nedanför vägen, hör man här bara vågornas brus, tillsammans med meddelanden från turbåtarnas högtalare, som går mellan Amalfi och Smaragdgrottorna. In till hotellet kommer man direkt från vägen, var man ännu kan parkera gratis, om man nu lyckas hitta en plats. Alternativt kan man använda privat parkering, till en kostnad av 16 EUR per dag.

Från huvuddörren går man en våning ner, var man hittar hotellets lilla reception, bar samt frukostmatsal. Både de gemensamma ytorna och rummen är en upplevelse utöver det vanliga. Detta dels tack vare utsikten, dels tack vare den mycket fantasifulla inredningen med mycket spännande målerier på väggarna som återger Amalfikustens många fantastiska scenerier.

Hotellet har totalt 8 rum som är inredda med en blandning av modern och antik stil. De är alla olika, också i storlek, och här har man verkligen utnyttjat ytorna optimalt. Alla rum har badrum med dusch, hårfön och toalett, aircondition, telefon, TV och internetuppkoppling.

Det är fyra rum som har fönster med havsutsikt, medan de fyra övriga har glasdörr med förhäng mot gång och fönster,- men alltså inte fönster på själva rummet.

Dölj texten
 
 
search map