Omdömen från Hotel La Bussola

 
Hotel La Bussola är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Bussola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Bussola

Läs personliga omdömen av Hotel La Bussola som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Bussola. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lars-Åke och sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel La Bussola i Amalfi från den 15. till den 22. juli 2008.

Allt var till mycket bra och Vi kan tänka oss att återkomma till Amalfi och La Bussola hotell.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Christin med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel La Bussola i Amalfi från den 20. till den 26. september 2007.

hej, vi är mycket nöjda med vår italienresa. allt gick smidigt. vi blev hämtade vid flygplatsen i neapel av en förbeställd taxi som tog oss till hotellet i amalfi. väl där fick vi stora, fina rum med balkong, och serverades stor frukostbuffé samt fyrarättersmiddag i hotellets restaurang hela veckan. det visade sig vara ett lyckokast eftersom priserna på allt i amalfi var höga. så utan att vi visste det i förväg var det en riktig vinst för oss att ha halvpension, och maten på hotellet var jättegod, och servicen mycket bra. vi fick även hjälp med bokningar av utflykter och köp av biljetter via hotellets reception, där utflykten till pompeji var resans höjdpunkt, vi hade en fantastisk guide som var mycket kunnig och inspirerande, och lyckades levandegöra staden och dess invånare vid tiden för vulkanutbrottet. amalfikusten är verkligen sagolikt vacker, och jag kommer att rekommendera vänner att åka dit. vill man ha en badsemester är det däremot inte ett första handsval eftersom stränder är i det närmaste obefintliga och tillgängligheten till ställen att bada och sola på är mycket begränsade. då staden amalfi visade sig vara mindre än vi trodde så hade vi, om vi vetat det, delat upp resan vad gäller boende och exempelvis bott halva tiden i amalfi och halva tiden i positano. tack för all hjälp som möjliggjort en jättefin semesterresa för mig och hela min familj! vänlig hälsning, christin

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map