Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel La Bussola

 
Hotel La Bussola är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Bussola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Bussola ligger på hamnpromenaden i centrum av Amalfi med utsikt över lustbåtshamnen och havet. Hotellet är inrettat i vad som tidigare varit en pastafabrik, uatn att det för den skulle märks.

Hotellet har en stor möblerad takterass, var man dock kan störas av den intilligannde kustvägen, som går lite bakom hotellet. Dessutom kan man nyttja hotellets privata badplattform från mitten av juni till mitten av september. Hotellet erbjuder även parkering mot betalning.

Läs mer om Hotel La Bussola

Här finns en stor reception och lobby med hiss samt restaurang, var det serveras traditionell italiensk frukost (som inte imponerar på en svensk) och middag om kvällarna.

Det finns 64 rum som är fint och enkelt inredda, samtliga har bad med dusch, telefon och TV, minibar och balkong. Mot tillägg kan man beställa balkong med havsutsikt samt aircondition, liksom man också kan beställa enkelrum (man får ett dubbelrum). VI REKOMMENDERAR ATT MAN VÄLJER DUBBELRUM MED BALKONG OCH HAVSUTSIKT DÅ NÅGRA AV DE VANLIGA DUBBELRUMMEN HAR EN DÅLIG PLACERING.

OBS: Vi rekomenderar att man väljer rum med balkong och havsutsikt då några av de vanliga rummen utan utsikt ligger dåligt.

Dölj texten
 
 
search map