Omdömen från Hotel Il Nido

 
Hotel Il Nido är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Nido är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Il Nido

Läs personliga omdömen av Hotel Il Nido som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Il Nido . Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Björn och fru från Lindome i Sverige bodde på Hotel Il Nido i Amalfi från den 12. till den 14. september 2010. Innan dess hade de bott på Seven Hostel i Sant' Agnello samt Hotel La Conca Azzurra i Conca dei Marini.

Seven Hostels i Sant' Agnell och Il Nido i Amalfi var precis så bra vi hoppades att de skulle vara. La Conca Azzurra i Conca de Marini däremot överträffade alla förväntningar med råge. suveränt boende och otroligt tillmötesgående personal. Och vilken utsikt !!!! Det stället kan verkligen rekommenderas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Berit och sällskap från Hässleholm i Sverige bodde på Hotel Il Nido i Amalfi från den 7. till den 14. april 2009.

Allt gick enligt beräkningarna, vi hade underbart väder, utfärder gjordes till Pompei, Capri samt flera ställen runt Amalfi. Hotellet var familjärt och mycket personligt återvänder gärna fler gånger. Det enda negativa man kan säga var att allt var mycket dyrt, nu berodde detta så klart också på vår svaga valuta. Vi tog taxi från flygplatsen kostnad 1900 Euro, vi tog en guidad tur till Pompei med taxi som körde om Sorrento hem och vi fick ett par timmar i denna lilla vackra stad. Taxi från Amalfi till Neapel hemresedagen kostade 90 Euro.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jan-Eric och sällskap från Höllviken i Sverige bodde på Hotel Il Nido i Amalfi från den 2. till den 6. september 2008.

Staden och området var mycket trevligt. Boendet var utmärkt med fantastisk utsikt och en familjär och tillmötesgående personal. Att rekommendera till en eventuell nästa resa är nog att bo i Maiori. Vi upplevde den byn som lite mer lättillgänglig beträffande promenader och en bra strand. Befolkningen är ett extra plus, mycket hjälpsamma och trevliga.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Johan med familj från Bromma i Sverige bodde på Hotel Il Nido i Amalfi från den 29. juli till den 1. augusti 2008.

Först och främst vill jag tacka er för enastående service! Jag har aldrig upplevat ett sådant proffsigt och kundorienterat bemötande.

Ni har i högsta grad bidragit med att förgylla vår vistelse med bra boende och kloka råd. De boende som vi fått genom er har varit mycket bra, Luna Conventi i Amalfi var underbart och gav oss en smakstart på vår vistelse. I vårt tycke var de mindre byarna Amalfi, Minori, Ravello m fl de charmigaste och trevligaste att vistas i. Maiori och Sorrento är lite större och ger en lite turistigare känsla.

Capri var en utmärkt endagsutflykt och man skall absolut promenera de långa trapporna upp till staden för att få njuta av utsikten och shoppingstråken.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Rekommendationer till dig

Hotel Astoria

Sorrento, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Hotel Onda Verde

Praiano, Campania

Populärt i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Due Relais

Vietri sul Mare

search map