Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Il Nido

 
Hotel Il Nido är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Nido är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Il Nido är ett trevligt, familjeägt hotell, som ligger på kustvägen ca. 1 km utanför Amalfi i riktning mot Positano - med fantastisk utsikt ut över havet och Amalfi stad.

Hotellet ägs av familjen Cavalieri sedan 1959 - och det är ofta den lite blyga Michele, som stått i receptionen och som välkomnat de många, trofasta stamgästerna.

Läs mer om Hotel Il Nido

Hotellet ligger vid kustvägen och därför kan en viss trafik inte undgås - men det gör stället samtidigt idealiskt som utgångspunkt för utflykter i området, antingen med bil eller med offentliga bussar, som i stort sätt stannar utanför dörren.

Om man önskar gå till Amalfi, skall man räkna med en promenad på 15-20 min - och det är inte trottoar hela vägen - så man måste vara beredd på att det passerar en hel del bilar under vägens gång.

Hotellet har garage. Det finns hiss, reception samt ett trevligt, familjärt allrum med många fotografier från Amalfikusten, som det en gång såg ut. I frukostrummet har man panormautsikt ut över havet samt en gemensam solterrass med solstolar.

Hotellet har totalt 15 rum, som är fördelat på 4 våningar. Rummen är enkelt inredda och har alla telefon, satellit-TV, minibar, safe box, aircondition samt badrum med dusch och hårfön. Alla rum har större eller mindre balkonger med utisikt ut över havet och Amalfikusten.

Dölj texten
 
 
search map