Omdömen från Hotel Fontana

 
Hotel Fontana är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Fontana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Fontana

Läs personliga omdömen av Hotel Fontana som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Fontana. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Ann och Magnus från Västra Frölunda i Sverige bodde på Hotel Fontana i Amalfi från den 2. till den 4. oktober 2012.

Vistelsen på Hotel Fontana var helt enligt förväntningarna. Fint rum och väldigt trevlig personal som hjälpte till med råd och kartor om vandringsleder i området. Livligt i området runt hotellet p g a det centrala läget, men det visste vi om och var inget vi stördes av. Hotellet låg perfekt till för start av vandring till Ferrieredalen och Ravello. Vill också tacka för väldigt trevligt bemötande och bra råd vid bokningen! Bokat via In-italia tidigare och vi återkommer gärna igen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Karin och Fredrik från Nacka i Sverige bodde på Hotel Fontana i Amalfi från den 18. till den 21. november 2010.

Vår resa till amalfikusten blev kanonbra!! Stort tack för all hjälp med många goda tips och rekommendation om hotell, utflykter och resvägar.

Vi flög till Neapel och tog buss direkt från flygplatsen till Salerno och efter bussbyte vidare till Amalfi. Bussresan tog runt 3 timmar. Sträckan längs Amaflikusten gick längs med smala serpentinvägar med branta klippor ner mot havet på ena sidan. Vi var mycket nöjda med vårt beslut att avboka hyrbilen! Att åka buss till och från flygplats och mellan olika städer på på Amalfikusten fungerade utmärkt.

Amalfi var en mysig liten stad, med trånga gränder, tunnlar, kullerstensgator, balkonger och fönster fyllda med blommor. Vi var också mycket nöjda med Hotel Fontana, rent och helt ok standard. Framförallt njöt vi av balkongen som vetta ut mot en fantastisk havsutsikt. Personalen var trevlig och hjälpsam, men det är bra att spara frågor till dagen då nattpersonalen inte kunde engelska nåt vidare.

Första dagen tog vi lokalbussen upp i bergen till Agerola (Bomerano) och vandrade i 3-4 timmar, 7 km ner till havet och Positano. Det var en härlig vandring, inte särskilt krävande utan framför allt på stenlagda eller väl upptrampade stigar och många trappsteg. Väl framme i Positano belönades vi med en god lunch bestående av buffelmozarella, rödvin, pizza och ravioli. Restaurangen som hette Le tre Sorelle, låg precis nere på stranden, med väldigt trevlig personal kan verkligen rekommenderas. En förrätt, en halv flaska vin och två varmrätter gick på runt 500-lappen. Mätta och belåtna gick vi på bilvägen - serpentinväg längs med kusten - till Praiano, sträckan var ca 7km. Vackert, men det kändes inte helt tryggt att gå i mörkret vilket vi gjorde, reflexer och pannlampan kom väl till pass. Från Praiano tog vi bussen tillbaks till Amalfi. Middag åt vi på restaurang Il Tari vilken var klart godkänd.

Dag två vandrade vi från Amalfi, längs med floden upp emot bergen. Tanken var att vi skulle till Pontone, vilket vi till slut nådde efter en liten omväg. Men det var det väl värt. En jättehärligt vandring längs vattenfall, regnskogsliknande grönska, övergivna, överväxta gamla stenhus. Efter dryga två-tre timmar nådde vi Pontone och vidare ut på klippan till ett stentorn Torre dello Ziro. Efter ytterligare en timmes promenad kom vi ner till Atrani som bara ligger en kilometers promenad från Amalfi. Eftersom vi var där i november var en hel del restauranger stängda, men annars hade vi gärna ljutit av en måltid på Hotel Lunas terass precis vid havet. Men den lilla strandbarens färdigportionspasta dög bra den med. På kvällen lyxade vi till det med en 3rätters middag på fiskrestaurangen da Gemma. Väldigt duktig och serviceinriktad personal som absolut vet hur man tillagar en fisk! Och även ett lamm! En förrätt, två varmrätter, två efterrätter och en flaska vin kostade 1400sek.

Resan till tillbaka till flygplatsen i Neapel tog denna gång via Sorrento, med buss vilket kostade ca 15 euro och tog från dörr till dörr 4 timmar.

Vi är supernöjda och skulle gärna åka tillbaks till Amalfi igen! Och återigen tack till in-italia som helt klart hjälpte till att göra resan kanon!

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Börje och Lisbeth från Malmö i Sverige bodde på Hotel Fontana i Amalfi från den 19. till den 25. maj 2008. Sedna fortsatte turen med tåg till Sestri Levante.

Hej Marcus och In-Italia!

Vår tågresa i Italien var fantastisk och mycket tack vare er. Boendet i Florens, Hotell Malaspina, låg nära stationen och även centralt placerat för alla sevärdheter. Ett bra mellanklasshotell med bra service. Efter några dagar i Florens tog vi tåget ner till Amalfikusten och Salerno. Buss vidare från Salerno ner till den lilla staden Amalfi. Känslan när vi på kvällen kom in på torget, där vårt hotell Fontana låg, var obeskrivlig. Fantastiskt vackert och att vi sedan hade havsutsikt gör ju inte saken sämre. Även detta var ett bra val, som ni hade hjälpt oss med. Att resa runt med lokala bussar och ha Amalfi som utgångspunkt var toppen för oss. Efter sex dagar begav vi oss vidare till Sestri Levante som vi hade som bas under vistelsen uppe i nordväst. Hade först planer på att bo i någon av Cinque Terre byarna, men var glada och positivt överaskade över Sestri Levante. Att hotelellet Grande Albergo översteg våra förväntningar var ju en glad överaskning. I era bedömningar räknades hotellet som ett 3 plus hotell, men för oss var det helt klart en 4:a. Bra rum, bra service,bra frukost,nära stranden och dessutom pool på taket. Tog 5 minuter att gå till stationen, där tåget tog oss till de olika byarna i Cinque Terre. Tack ännu en gång för bra service och bra tips. Vi kommer helt klart att använda oss av era tjänster igen och dessutom rekommendera er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map