Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Fontana

 
Hotel Fontana är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Fontana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den ena sidan av byggnaden vänder direkt mot domkyrkeplatsen medan den andra vänder mot hamnen och havet. Några av rummen har dock utsikt mot huvudgatan där man kan se mot domkyrkan och hamnen. Det super centrala läget betyder också att man ska förvänta sig en hel del liv och rörelse såväl från torget med domkyrkan samt trafiken runt hamnen.

Hotellet erbjuder...

Hotellet har en liten reception och frukostrestaurang på 2:a våningen. Hotellet har även ett kafé på själva domkyrkeplatsen som förbinder hotellet med en hiss så att gästerna inte ska behöva gå upp för trapporna med sitt bagage. Denna service gäller så länge baren är öppen.

Läs mer om Hotel Fontana

21 rum med små balkonger

Det finns totalt 21 rum som alla är fint men enkelt inredda. De är utrustade med telefon, satellit-TV, minibar och aircondition samt badrum med dusch, toalett och hårtork. Alla dubbelrum har en liten balkong. Det är möjligt att förvara värdesaker i receptionen.

Parkering? Fråga på hotellet

Hotellet kan även vara till hjälp med parkeringsmöjligheter mot betalning. Dock vill vi göra er uppmärksam på att de offentliga bussarna stannar några få meter från hotellet.

Dölj texten
 
 
search map