Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Floridiana

Ingången till hotellet från innergården
 
Hotel Floridiana är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Floridiana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Floridiana är ett spännande litet hotell med endast 7 rum. Hotellet ligger i ett av Amalfis äldsta och välbevarade palats, endast ett stenkast från den berömda domkyrkan och ca. 100 meter från havet.

Grön innergård mitt i Amalfi

Från huvudgatan går man upp via en smal trappa på höger sida strax efter domkyrkan följt av en liten grön innergård som delas med flera hus.
Hotellets reception liknar de flesta andra hotells men när man öppnar dörren till hotellets stora uppehållsrum och frukostrestaurang tappar många hakan. Det är nämligen först här som det går upp för en att man befinner sig i ett av de äldsta och bäst bevarade palats i Amalfi.

Läs mer om Hotel Floridiana

Inredning signerad Philippe Starck

Palatset är från år 1100 och ägdes till en början av Pisanerna. Man har lyckats bevara den centrala salen i palatset med sitt spännande tak som är vackert dekorerade med imponerande freskmålerier. Salen är möblerad med antikviteter som är snyggt sammansatta med Philippe Starcks berömda glas stolar.

Fina rum

Rummen som alla är olika inredda ligger runt omkring i palatset. Några rum har utsikt mot innergården medan andra vänder ut mot Amalfis huvudgata. De är alla snyggt inredda med moderna möbler, aircondition, minibar, telefon, internet-uppkoppling, satelit-TV, förvaringsbox, myggnät samt badrum med toalett och hårtork.

Parkering i garaget

Som en helt extraordinär service i centrala Amalfi erbjuder Hotel Floridiana gratis parkering i ett närliggande garage.

Dölj texten
 
 
search map