Omdömen från Hotel dei Cavalieri

 
Hotel dei Cavalieri är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel dei Cavalieri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel dei Cavalieri

Läs personliga omdömen av Hotel dei Cavalieri som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel dei Cavalieri. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jörgen med flickvän från Söderbärke i Sverige bodde på Hotel dei Cavalieri i Amalfi från den 27. till den 29. september 2005.

Både Rom och Amalfi levde upp till våra förväntningar. Boendet i Rom var mycket bra, centralt, bra personal och trevligt rum. Hotellet i Amalfi behöver en upprustning. Läget var dock fantastiskt. Gärna Amalfi igen men på ett annat hotell. Tips till nästkommande: ta med egen kudde om man är känslig för hårda stora kuddar, mycket bra guidade turer till Pompeji utgår från Amalfi.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Campania

search map