Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Bellevue

 
Hotel Bellevue är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bellevue är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Amalfi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En bra utgångspunkt för att utforska området

Hotel Bellevue är ett härligt familjeägt hotell, som ligger på kustvägen, cirka 1,5 km från Amalfi i riktning mot Positano. Här har du en fantastisk utsikt över bergen och havet.
Hotellet position gör det till en bra utgångspunkt för utflykter i området och ankommer du i bil, har du tur då det finns gratis parkeringsplats (först-till-kvarn). Kommer du med offentlig transport, stannar de lokala bussarna nästan precis utanför hotellets entré. Detta betyder dock att du också ska räkna med en del trafik, men rummen är relativt ljudisolerade.

Här är du gäst hos en privat familj

Hotel Bellevue ägs av en lokal familj och det är framförallt fadern Tommaso och sonen Antonio som står för de dagliga sysslorna. De finns alltid på plats för att hjälpa till, om du har frågor eller funderingar - eller bara vill ha hjälp att planera din vistelse. Man lägger ner mycket arbete för att gästerna ska få en lugn och skön semester och kunna njuta av den sköna naturen - därför rekommenderar vi inte detta hotell till familjer med livliga barn. Tommaso har dessutom sina egna principer om hur man uppför sig, när man är gäst i hans hus - men kan du acceptera detta, så har du funnit en vän för livet.

Läs mer om Hotel Bellevue

Ett trevligt hotell med bra faciliteter

Hotellet har en liten reception, hiss, bar, ett härligt uppehållsrum med ljus och inbjudande möbler samt en frukostrestaurang. Det finns vidare en takterrass med solstolar, som du alltid är välkommen att nyttja, och som natuligtvis används av de få gäster som inte hr egen balkong eller terrass. Det finns en privat parkering framför hotellet, som nyttjas efter principen först-till-kvarn. Ca. 100 meter från hotellet hittar du en av Amalfikustens bästa stränder, och du kan välja att gå dit via alla trappor, eller betala en gemensam summa för användning av hiss, solstolar och parasoll.

Klassiskt inredda rum med fin utsikt

Bellevue Suites har 27 klassiskt inredda rum, hållna i naturens färger, och de flesta har balkong eller terrass samt havsutsikt. Alla rum har telefon, sat-TV, aircondition, minibar, kassaskåp, wifi samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Observera!! Barn under 7 år accepteras inte på hotellet, och större barn endast om de inte för liv. Det är inte tillåtet att ta med mat och dryck på hotellet.

Läs om rummen på Hotel Bellevue

Dölj texten
 
 
search map