Omdömen från Hotel Aurora

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Aurora

Läs personliga omdömen av Hotel Aurora som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Aurora. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Aurora

Vi har varit här förut och kommer helt säkert att återvända...det säger väl allt :-)
Fint hotell och mycket vänlig och närvarande personal....kan bara rekommenderas.

Hotel Aurora
Rent och fint
 
Själva boendet på Hotel Aurora
Dubbelrum Superior med balkong & havsutsikt & aircondition
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt

Hotel Aurora i Amalfi motsvarade verkligen förväntningarna vi hade ang. läge och standard.
Det som dock överraskade oss mest var den fantastiska servicen som personalen på hotellet bistod med. De var mycket hjälpsamma med svar på våra frågor och kom med förslag på olika utflykter och turer och hjälpte till med bokningar av desamma.
Vi hade ett rum med havsutsikt och det var mycket bra speciellt den stora och fina terrassen.



Rekommendationer till andra gäster

Fråga personalen på hotellet om lämpliga utflykter och liknande. De hjälper gärna till.

Hotel Aurora
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Aurora
Dubbelrum Standard med havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt läge

Riktigt fint läge precis vid fina badmöjligheter. Trevlig utsikt från terrassen. Frukosten serverades i trädgården som är trevligt anlagd. Amalfi är en trevlig stad med riktigt gästfria människor. Måste komma tillbaka hit!

Hotel Aurora
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Aurora
Dubbelrum Standard med havsutsikt
Dubbelrum Superior med balkong & havsutsikt & aircondition
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Daniel og Mie fra Danmark boede på Hotel Aurora i Amalfi

Vi hade en mycket trevlig vistelse i Amalfi (Hotel Aurora), där vi från första stund fick en bra effektiv och kompetent service från hotellpersonalen . Senare under vistelsen, hotellet var behjälplig med turtips, precis som de bokade ett par eksursioner för oss (Capri och Pompeji / Vesuvius). Hotellets läge visade sig vara perfekt - och bortsett från en liten trånga utrymmen Parkering villkor Vi har varit mycket nöjda (jämfört med priset!).

När det gäller kontakt med er från In-Italia, så vi beställde med mycket kort varsel (24 timmar före avgång) varför vår bokning gick igenom som ett brådskande ärende - utan problem. Vänlig, snabb och kompetent service och vägledning i valet av hotellet - tack.

Vi kommer säkert att återigen använda oss av er kompetens inom de närmaste åren.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lotta och Martin från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Aurora i Amalfi från den 20. till den 24. juli 2011. Sedan fortsatte turen till Sorrento och Hotel Central.

Vi vägde för- o nackdelar med att förflytta oss med olika transportmedel från Rom till Amalfi, men till slut blev det hyrbil från Ciampino som vi sedan lämnade i Salerno. Buss från Salerno tog oss sedan till Amalfi, vilket tog en timma. Total tid från att ha landat tog transfer mellan Ciampino-Amalfi 5 timmar. En dyr biltransfer (det kostar att lämna bil på annan ort), men samdigt smidigt tidsmässigt och vi hann uppleva vår första kväll i Amalfi. Höga förväntningnar infriades om Amalfikusten med allt från en jättemysig strand som Hotel Aurora kunde erbjuda sina gäster till 12 EUR/dag, ett rent o fräscht standardhotell med hög servicenivå, med härlig utsikt från frukostterassen, till härlig vandring från Ravello, samt Gudarnas stig mellan Bomerano och Positano. Tack In-Italia för många råd och support kring upplägg av vår resa till Amalfikusten!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lennart och Eva-Maria från Bromma i Sverige bodde på Hotel Aurora i Amalfi från den 18. till den 21. juli 2011.

Efter Sorrento blev det båt till Amalfi och hotell Aurora. För tredje gången möttes vi av ett kanonbra hotell med egen stor solterass mot havet och en egen badstrand några steg från hotellet. Efter 3 nätter i Amalfi tog vi oss (med lite strul pga av strejker på båt, buss och tåg) tillbaka till Neapel och minisviten på hotell Terminus innan vi återvände till Stockholm. Tack In-italia för en lyckad semester. Vi tog ca 600 bilder, bifogar några från Sorrento och Amalfi.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Lisbeth med sällskap från Bjäasta i Sverige bodde på Hotel Aurora i Amalfi från den 9. till den 12. oktober 2010.

Nu är vi åter hemma och längtar redan tillbaka! Åkte runt lite med olika lokala färdmedel både före och efter vår vistelse i Amalfi - väldigt enkelt och effektivt. Vi är väldigt nöjda med vår vistelse i Amalfi på hotell Aurora! Det fungerade ju jättebra med snabb beställning och betalning. Fräscht, snyggt, väldigt glad, trevlig och serviceinriktad personal. Fick förslag på utfärder, evenemang och hur vi lättast kunde ta oss dit, fixade biljetter+porto osv. och härlig frukost i underbar miljö. Återvänder gärna till hotellet och Amalfi med kringliggande städer/ byar! Fick uppleva en härlig konsert i Ravello bl a och om vi kommer tillbaka så tar vi nog dags-promenader till kringliggande byar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Le Terrazze

Conca dei Marini, Kampanien

Terrazza Smeraldo

Atrani, Kampanien

Hotel Fontana

Amalfi, Kampanien

Rekommendationer till dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

Hotel Fontana

Amalfi, Kampanien

Palazzo Vingius

Minori, Kampanien

Populärt i Kampanien

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map