Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Aurora

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Aurora ligger i ett lugnare område precis ut till vattnet och med småbåtshamnen i blickfånget. Hotellet är ett klassiskt badhotell med bra service och komfort. Från hotellet tar du dig enkelt runt till fots. Det är nämligen endast ca. 600 meter till Domkyrkan och det trevliga torget där turister, besökande och den lokala befolkningen samlas. Och den närmsta restaurangen ligger knappt 50 meter från hotellet.

Sandstrand på gångavstånd

Precis vid hotellet finns det en liten strand för gästerna där du kan hyra solstolar och parasoller. Ca. 400 meter från hotellet finns en offentlig strand, om du föredrar detta. På kort tid kan du simma från stranden till den romantiska Sant'Andrea grottan.

Hotellets terrass med tillhörande "bougainvillea" är en fröjd för ögat och själen. Här kan du tillbringa tiden med ett uppfriskande glas vin och en bra bok, antingen under solen eller i skuggan av träden.

Läs mer om Hotel Aurora

Hotellet erbjuder bra faciliteter

På hotellet finns det reception (som är öppen dygnet runt), en frukostrestaurang och garage (mot betalning). Ankommer du med bil rekommenderar vi att du reserverar garageplats då de offentliga parkeringsplatserna i staden är dyrare, och det kan vara svårt att hitta plats.

Det finns rum med balkong och havsutsikt

Hotellets totalt 29 rum är fördelade på 4 våningar. Här kan du välja rum med eller utan utsikt och med eller utan balkong/terrass. Vi vill uppmärksamma dig om att de enklaste rummen har ingen utsikt (utan ligger mot bergssidan) och har endast fönster.

Önskar du twinbäddar så meddela detta i din bokning. Detta är inget som kan garanteras i förväg men så är det i alla fall noterat och hotellet gör sitt bästa för att uppfylla din önskning. Alla rum är utrustade med sat-TV, luftkonditionering, kassafack, minibar och badrum med toalett och dusch/badkar samt hårtork.

Om du reser med familjen

För dig som reser med familjen eller i större sällskap kan boende i lägenhet vara ett bra alternativ. Vi presenterar lägenheterna separat då dessa ligger ca 600 meter från hotellet och har ett mer centralt läge.

Läs om rummen på Hotel Aurora

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map