Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Aurora

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Aurora ligger i Amalfi i ett lugnt område precis ut till vattnet och lustbåtshamnen. Från hotellet är det ca. 600 meter till Domkyrkan och det trevliga torget där turister, besökande och den lokala befolkningen samlas. Närmaste restaurang ligger knappt 50 meter från hotellet.

Sandstrand på gångavstånd

Precis vid hotellet finns det en liten strand för gästerna där man kan hyra solstolar och parasoller. Ca. 400 meter från hotellet finner man en offentlig strand. På kort tid kan man simma från stranden till den romantiska Sant'Andrea grottan. Hotellets terrass med tillhörande "bouganville" är en fröjd för ögat och själen. Här kan man tillbringa tiden med ett gott glas vin eller en bra bok under solen eller i skuggan av träden.

Läs mer om Hotel Aurora

Bra faciliteter

På hotellet finns det reception (dygnet runt), frukostrestaurang och garage (mot betalning). Ankommer man i bil rekomenderar vi att man reserverar garageplats då de offentliga parkeringsplatserna i staden kostar ca. 3 euro i timmen!

Välj rum efter dina behov

Hotellets totalt 29 rum är fördelade på 4 våningar. Det finns standardrum med eller utan havsutsikt samt superiorrum med havsutsikt samt balkong eller terrass. Superiorrummen ligger alla på 3:e eller 4:e våningen varifrån utsikten är bäst. Alla rum är utrustade med satellit-TV, förvaringsbox, telefon, minibar och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Rummen med havsutsikt är dessutom utrustade med aircondition. Det finns endast plats för en extra säng i rummen.

Läs om rummen på Hotel Aurora

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Felice Relais

Amalfi, Kampanien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Rekommendationer till dig

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Kampanien

Residence Villa Casale

Ravello, Kampanien

Torre Paradiso

Minori, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map