Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Amalfi

Terrassen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Staden Amalfi har gett namn till en av de vackraste kuststräckorna i hela Italien, kanske till och med den vackraste. UNESCO har sedan länge inkluderat kusten på sin världsarvslista, och här i den pittoreska staden, ligger Hotel Amalfi, ett familjeägt hotell bara ett stenkast från domkyrkan och mitt i stadens historiska centrum.

Smala gator och mycket charm

Hotellet är ett allmänt turisthotell, och har varit en favorit bland resenärer i många år. Du bor nära stranden, men du bor också mitt i centrum nära domkyrkan och mitt på Amalfikusten med dess otaliga möjligheter för utflykter och besök i alla de trevliga städer som lägger som pärlor på ett snöra längs hela kusten. Det finns direktförbindelser från Hotel Amalfi till stadens huvudstråk, som ligger endast några få steg från hotellet. Genom de smala gatorna kommer du lätt fram till det lilla torget Piazza di Doghi som är ett av stadens trevligaste.

Frukost på takterrassen

På hotellet finns det möjlighet till frukost. Under sommarsäsongen serveras denna på takterrassen, och medans du sätter tänderna i de lokala produkterna från regionen Kampanien, kan du även njuta av utsikten över staden.

Läs mer om Hotel Amalfi

Transport och parkering

Ankommer du med bil erbjuder Hotel Amalfi att du kan parkera i deras garage såvida där är plats. Det kostar 25 euro per dag. Det är också möjligt att parkera på de offentliga parkeringsplatserna i staden - här rekommenderar vi parkeringshuset Luna Rossa, som kostar 15-25 euro per dag beroende på säsong. Parkeringshuset nås enkelt från Amalfi centrum via en tunnel. Det är dyrt att parkera i området, så överväg hur många dagar du har behov av en bil, och hyr den eventuellt en kortare period. Det är lätt att komma till och från Amalfi med offentlig transport, då alla bussar på kusten har Amalfi som slutstation. Det går bussar direkt från Salerno till Amalfi, om du exempelvis ankommer med tåg från Rom.

Enkelt men komfortabelt

Rummen är enkelt inredda, men där finns allt som du behöver. Du ska dock inte förvänta dig storslagna utsikter, då hotellet ligger gömt på en liten gata i stadens centrum. Det finns gratis wifi på hotellet, och på rummen, och utöver detta finns också ett badrum med dusch, samt förvaringsbox, aircondition (i högsäsong) och en minibar.

Läs om rummen på Hotel Amalfi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map